DRŽAVNI SEKRETAR IZ SRBIJE POVREĐEN U NESREĆI U MAĐARSKOJ Mihalj Njilaš se sa suprugom i ćerkom autom survao u kanal dubok 3 metra
Foto: Printscreen

dete srećom nepovređeno

DRŽAVNI SEKRETAR IZ SRBIJE POVREĐEN U NESREĆI U MAĐARSKOJ Mihalj Njilaš se sa suprugom i ćerkom autom survao u kanal dubok 3 metra

Politika -

BEOGRAD - Državni sekretar u Ministarstvu pravde Srbije, Mihalj Njilaš, doživeo je saobraćajnu nezgodu u Mađarskoj. On i njegova supruga su smešteni u bolnicu, dok je kćerka od 11 godina ostala nepovređena, javili su mediji u Mađarskoj.

Njilaš se automobilom survao u kanal dubok tri metra u blizini mesta Kočer, preneo je portal Slobodni Mađar so pisanje medija iz Mađarske.

Prema tim navodima, Mihalja Njilaša i suprugu su iz automobila oslobodili uz pomoć rezača metala, dok je devojčica, koja je sedela pozadi prošla nepovređena.

Mihalj Njilaš
foto: Beta/Dragan Gojić

Portparol mađarske Nacionalne službe hitne pomoći, Pal Đerfi, rekao je da su dve odrasle osobe hospitalizovane sa povredama grudnog koša, a sumnja se i na povredu kičme. Okolnosti pod kojima je došlo do nezgode se još uvek istražuju, preneli su mađarski mediji.

Ovo nije prva nezgoda u kojoj je učestvovao funkcioner Saveza vojvođanskih Mađara i bivši pokrajinski sekretar za obrazovanje. Njilaš je 2017. godine svojim automobilom usmrtio pešaka u blizini Subotice, ali je 2019. godine oslobođen optužbi za taj slučaj.

(Kurir.rs/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track