ŽIVKOVIĆ SE PONOVO BAHATI: Kakva stipsa, NEĆE DA PLATI parking pa još i prekrio tablice da ga ne usnimi OKO SOKOLOVO! FOTO
Foto: Kurir

Kakva drskost

ŽIVKOVIĆ SE PONOVO BAHATI: Kakva stipsa, NEĆE DA PLATI parking pa još i prekrio tablice da ga ne usnimi OKO SOKOLOVO! FOTO

Politika -

Nekadašnji premijer po ko zna koji put prekršio saobraćajna pravila i napravio još bahatiji potez

Zoran Živković, nekadašnji premijer i doskorašnji lider Nove stranke, nikako da se nauči pameti. On je danas, po ko zna koji put, krajnje bahato parkirao svoju ljubičastu "ajkulu" nasred trotoara, ali je otišao i korak dalje - od prestoničkog "sokolovog oka", koje registruje nepropisno parkiranje, sakrio je prednju tablicu!

Zoran Živković, Ajkula
foto: Kurir.rs

Naime, očito nestrpljiv da nađe regularno parking mesto, Živković je u prestonici svoj citroen DS bez pardona parkirao na trotoar, a pride je preko prednje registarske tablice zalepio beli papirić kako ga, u slučaju da naiđe "oko sokolovo", ne bi uspelo da snimi u prekršaju i potom kazni.

Ovo je samo jedan u nizu ovakvih bahatih postupaka u saobraćaju ovog političara. Nebrojeno puta do sada je kola parkirao gde stigne, pa čak i na zelenoj površini, a u javnosti se pre nekoliko godina, u vreme dok je bio poslanik skupštine, pojavio i snimak njegove divljačke vožnje, kada je vozio preko pune linije, pa čak u jednom trenutku i urlao.

Zoran Živković, Ajkula
foto: Kurir

Takođe, Živković je prošle godine učestvovao i u ozbiljnijoj nezgodi, kada je na raskrsnici ulica Kneza Višeslava i Požeške, kod Gradske opštine Čukarica, već poznatom "ajkulom" udario jednu ženu. Kako je tada tvrdio, ona je naletela na njegov auto, a lično je pozvao policiju i sačekao uviđaj.

Kurir.rs; Foto/Source:Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track