393 ŽENE ZAPOSLENE U JAVNOM SEKTORU U JAGODINI PODNELE KRIVIČNU: Evo šta piše u prijavi protiv Marinike Tepić
Foto: Aleksandar Jovanović

Jagodina

393 ŽENE ZAPOSLENE U JAVNOM SEKTORU U JAGODINI PODNELE KRIVIČNU: Evo šta piše u prijavi protiv Marinike Tepić

Politika -

JAGODINA - Osnovnom javnom tužilaštvu u Jagodini danas su predate 393 krivične prijave protiv Marinike Tepić, od strane žena zaposlenih u javnom sektoru u Jagodini.

U prijavi piše da je Marinika Tepić tužena zbog postojanja osnovane sumnje da je ista putem sredstava javnog informisanja izvršila krivično delo „Izazivanje panike i nereda“, član 343. stav 2. Krivičnog zakonika Republike Srbije.

U krivičnoj prijavi dalje stoji da je „Okrivljena dana 11. 04. 2021. godine gostovala u emisiji „Utisak nedelje“ na televiziji „NovaS“ i tokom jednog od svojih izlaganja izrekla sledeće: „Moj angažman ubuduće evo upravo iz Jagodine, ono što sam odlazeći iz Jagodine čula, grada mraka, sile i tame jeste da gotovo svaka žena u Jagodini, koja želi da se zaposli u javnom sektoru ili je već zaposlena preko veze, dobija obavezno telefon za druženje, pa nakon tog druženja, ako se dobro druži može da se zaposli.

Marinika Tepić, Krivična prijava, Jagodina
foto: Palmaplus/d.m.

Da postoje tačno jedinice stambene, objekti, zgrade, koji tome služe i to ću istraživati u narednom periodu“. Krivičnu prijavu predala je pomoćnik gradonačelnika Jagodine Marija Jovanović u pratnji advokata Dragana Alempijevića. „Mi smo podnele krivičnu prijavu protiv Marinike Tepić zato što je u sredstvima informisanja na najogavniji i najstrašniji mogući način uvredila sve žene Jagodine. 393 žene zaposlene u javnom sektoru u Jagodini podnele su krivičnu prijavu protiv Marinike Tepić, jer prosto ne možemo da verujemo da jedna žena može na tako ogavan i surov način da uvredi sve žene zaposlene u javnom sektoru u Jagodini.

Veliko je interesovanje žena u Jagodini zato što smo uvređene i ogorčene, ne samo mi nego i naše porodice, očevi, muževi, braća, sinovi, unuci, jer veće uvrede nismo mogli da doživimo od onih koje je izrekla Marinika Tepić“, izjavila je Marija Jovanović po izlasku iz Osnovnog javnog tužilaštva u Jagodini.

Kurir.rs/PalmaTV/D.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track