NEĆE TI PROĆI! Palma vrši pritisak na Kurir i zastrašuje svoje sugrađane VIDIMO SE SLEDEĆE NEDELJE U JAGODINI
Foto: Damir Dervišagić

odgovor na palmin napad

NEĆE TI PROĆI! Palma vrši pritisak na Kurir i zastrašuje svoje sugrađane VIDIMO SE SLEDEĆE NEDELJE U JAGODINI

Politika -

Dragan Marković Palma napao je Kurir televiziju zbog ankete koju je naša ekipa uradila u Jagodini, na temu da li građani veruju lideru JS kad tvrdi da ništa od optužbi za podvođenje devojčica protiv njega nije tačno.

Markoviću se, zamislite, nisu svidele izjave građana, koji su poručili da nadležni sve to treba da ispitaju, ali i da mu je mesto u zatvoru ukoliko je to tačno. Pa je, gostujući na televiziji Prva rekao da je Kurir televizija selektivno anketirala građane koji su opoziciono nastrojeni i da su se zato čule takve izjave.

Ovo, naravno, nije tačno, i sigurni smo da je to svima jasno jer su građani nasumice anketirani, kao što to uvek radimo. Reagujemo na ovo, iako bi možda moglo da se podvede pod glupe izjave političara, ali moramo jer Marković je umislio da je doslovno gospodar života i smrti u Jagodini.

Jasno je da su ovakve njegove poruke čisto zastrašivanje građana i pokušaj omalovažavanja njegovih sugrađana koji ne misle kao on.

To što si udario na Kurir neće ti proći i pobrinućemo se da svaki građanin Jagodine preko nas može da iskaže svoj stav.

Dragane Markoviću, vidimo se sledeće nedelje u Jagodini. Tvoj posao je da odgovoriš na svako pitanje koje postavimo i nikoga ne ometaš dok daje izjavu našim novinarima.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track