SVI DETALJI TURBULENTNE VEZE HRKALOVIĆKE I JOVIČIĆA: Plašio se Dijane, njegov pakao počeo kad je ostavio! Evo šta se sve dešavalo
Foto: Beta/Dragan Gojić, Damir Dervišagić

bolan kraj

SVI DETALJI TURBULENTNE VEZE HRKALOVIĆKE I JOVIČIĆA: Plašio se Dijane, njegov pakao počeo kad je ostavio! Evo šta se sve dešavalo

Politika -

Veza Dijane Hrkalović, bivše državne sekretarke MUP-a, i Aleksandra Jovičića, nedavno uhapšenog predsednika beogradske opštine Palilula, navodno je bila turbulentna i imala bolan kraj za Hrkalovićevu.

Kako prenose beogradski mediji, ona je svom voljenom prilikom raskida pretila da će mu se osvetiti što ju je ostavio.

- Hrkalovićeva i Jovičić su bili u vezi kada su bili mladi. Svoju ljubav nisu skrivali te su svi u taboru naprednjaka znali da se ovo dvoje, tada mladih, aktivista vole. Dijana je bila ludo zaljubljena u Aleksandra, nije se odvajala od njega te su skupa išli i na stranačke proslave držeći se za ruke - priča izvor.

Dijana Hrkalović, Aleksandar Jovičić
foto: Zorana Jevtić, MUP Srbije

Kaže da su problemi navodno krenuli kada je Jovičića ljubav prošla, te je hteo da raskine sa Hrkalovićevom.

- Dok je Dijana sanjala zajednički život, Acu su emocije prošle pa je odlučio da na tu vezu stavi tačku. Kada joj je saopštio da je kraj, počeo je njegov pakao - objašnjava izvor i dodaje da je raskid bio turbulentan.

- Hrkalovićeva je burno reagovala. Nije želela da prihvati da je ostavljena, te je svom dragom pretila da će je zapamtiti i da će mu uništiti sve naredne veze. Jovičiću nije bilo nimalo svejedno u tom periodu. Plašio se Dijane. Znao je da je nezgodne naravi i nije bio siguran šta može da mu napravi - ističe izvor.

Prema njegovim rečima, kasnije su se strasti smirile.

Podsetimo, Jovičić je uhapšen zbog sumnje da je uticao na odgovorno lice za inspekcijske poslove u Opštini Palilula da dalje utiče na građevinske inspektore da zloupotrebom položaja omoguće izgradnju objekata bez građevinske dozvole, kao i da je od investitora za navedene objekte protivpravno prisvojio 28,8 miliona dinara. Jovičić se tereti za krivično delo trgovina uticajem u saizvršilaštvu sa D.V. (43), odgovornim licem za inspekcijske poslova u Gradskoj opštini Palilula. Jovičiću je određen pritvor do 30 dana.

Hrkalovićeva, koja se u više navrata dovodila u vezu sa mafijom, otpuštena je iz policije.

(Kurir.rs/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track