ČEDA BESAN, POSLE KRIVIČNE PRIJAVE OPLEO PO TUŽILAŠTVU! Njima je lakše da budu SLUGE CRNOGORSKIH KLANOVA, nego da poštuju zakone
Foto: Printscreen/TV Prva

oglasio se

ČEDA BESAN, POSLE KRIVIČNE PRIJAVE OPLEO PO TUŽILAŠTVU! Njima je lakše da budu SLUGE CRNOGORSKIH KLANOVA, nego da poštuju zakone

Politika -

Lider LDP Čedomir Jovanović izjavio je da nije dobio krivičnu prijavu Trećeg javnog tužilaštva zbog slučaja ispred restorana brze hrane na Novom Beogradu

- Nisam dobio nikakvu prijavu, ali ne sumnjam da je vest po pravilu tačna, pošto tužilaštvo u Srbiji funkcioniše na takav način - kazao je Jovanović za B92.net .

- Mogu 100 prijava da podnesu, ali nikada neću žrtvovati mir svoje porodice. A njima je mnogo lakše da budu sluge crnogorskih klanova, nego da se isprave na noge i poštuju zakone ove zemlje - poručio je on.

Kako dodaje, kao što nije do sada pravio kompromise, neće ni po pitanju ovog slučaja.

- Kad sam pročitao krivičnu prijavu po srpskim medijima, pomislio sam da sam ja gori od Belivuka i Saleta Mutavog - navodi on.

Jovanović je napomenuo da ne želi da prećuti svoju odgovornost za događaj koji se desio ispred restorana brze hrane na Novom Beogradu, u blizini zgrade u kojoj stanuje.

- Te sedmice sam tri puta zvao policiju, ja sa "Hijenama" ne želim da živim ni da se pravim lud. Zna se ko ubija po Novom Beogradu - dodao je Jovanović.

Kako je napomenuo, tek će se pričati i tek će se boriti.

- Reći ću sve što imam pred Trećim javnim tužilaštvom, a pitaću i ko je odgovoran za atentate na mene, za napade na moju ćerku, za postavljanje bombe pod moj automobil... - naveo je Jovanović.

Zaključuje i da će proces povodom slučaja biti "katarzičan". Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je, nakon svih izvršenih provera, naložilo policiji da protiv lidera LDP-a Čedomira Jovanovića podnese krivičnu prijavu.

Podsetimo, Jovanović je 2. juna napravio incident posle kog je priveden u stanicu policije. On je, kako se sumnja, posle kraće svađe u jednom lokalu ciglom razbio izlog drugog, a potom napao i vređao policajce koji su došli da intervenišu.

Kurir.rs/B92

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track