JEREMIĆ I EKIPA DOŠLI ISPRED PREDSEDNIŠTVA DA LINČUJU VUČIĆA ALI OVO NISU OČEKIVALI Predsednik sišao bez obezbeđenja, oni pobegli!
Foto: Kurir

nečuveno na andrićevom vencu

JEREMIĆ I EKIPA DOŠLI ISPRED PREDSEDNIŠTVA DA LINČUJU VUČIĆA ALI OVO NISU OČEKIVALI Predsednik sišao bez obezbeđenja, oni pobegli!

Politika -

BEOGRAD - Lider Narodne stranke Vuk Jeremić došao je danas u pratnji Vladimira Gajića, Bore Novakovića i Miroslava Aleksića do Predsedništva na Andrićevom vencu s pretnjom da će linčovati predsednika države Aleksandra Vučića, ali desilo se ono čemu se nisu nadali i što najdogodilo ono što su najmanje očekivali i želeli.

Vuk Jeremić, Aleksandar Vučić
foto: Beta/Milan Obradović, Printscreen/Tanjug

Naime, rukovodstvo Narodne stranke predvođeno Vukom Jeremićem pojavilo se danas u Predsedništvu Srbije na Andrićevom vencu. U Predsedništvo su, sa Jeremićem, došli i Miroslav Aleksić, Borislav Novaković i Vladimir Gajić, nakon što ih je, kako tvrde, predsednik Aleksandar Vučić juče "javno pozvao na tuču".

U saopštenju, Jeremić dalje tvrdi da je Vučić sišao na prijavnicu zgrade, u navodno rastrojenom stanju, okružen brojnim obezbeđenjem, da mu "uneo u lice" i počeo da ga vređa. Kako kaže, posle nekoliko minuta Vučić se okrenuo i otišao.

Vuk Jeremić, Predsedništvo
foto: Facebook Printscreen

Jeremić dodaje da Vučić nije očekivao da bi neko mogao da se usudi da mu zakuca na vrata, te dovodi u pitanje Vučićevu sposobnost da obavlja funkciju predsednika.

Inače, Vučić je juče odgovarajući na pitanja novinara, u vezi sa najavama Jeremića o političkom revanšizmu, rekao da kompletno rukovodstvo Narodne stranke, može da proba da linčuje njega jednog, ali ne i da diraju obične, nedužne ljude.

Međutim, kako prenose beogradski mediji Jeremić je potom plašljivim glasom novinarima ispred Predsedništva kasnije rekao da nije očekivao da će se predsednik zaista pojaviti pred njima. Mediji javljaju i da je Vučić sišao pred njih, bez ikakvog obezbeđenja i pozvao ih da ispune ono što obećavaju, ako smeju, da ga linčuju.

Vučević: Jeremićev marketinški manevar, ponovo pokazao da je kukavica

Član Predsedništva SNS Miloš Vučević izjavio je da su predstavnici Narodne stranke, predvođeni Vukom Jeremićem, danas došli u Predsedništvo da izvedu marketinški manevar sa namerom da ''linčuju'' predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali da su, kako kaže, još jednom pokazali kakve su kukavice.

Vučević je u saopštenju naveo da ''junaci'' komedije, Jeremić i njegovi saradnici, nisu očekivali da će predsednik Vučić sam i bez obezbeđenja izaći pred njih i da će ih ''totalno detonirati''. Dodao je da se Jeremić i njegova grupa na svojim medijima ''junače'', prete i lažu o predsedniku i njegovoj porodici, a da su počeli da zapomažu i tresu se od straha kada im je Vučić ''izašao na crtu'', kako kaže, čistim obrazom na sav glib kojim su oni namazani.

Kako kaže, bili su paralisani od straha kada im se pred očima pojavio predsednik Srbije zbog kojeg je, ističe Vučević, danas ponosno reći ko si i odakle si. Vučević je naveo da Jeremić i saradnici nisu odgovorili Vučiću ni na jedno pitanje o tome kako su se bogatili dok su bili na vlasti i u kakvom su stanju ostavili zemlju. ''Srbija ide bez stajanja. Bravo za našeg predsednika Aleksandra Vučića'', poručio je Vučić.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track