VUČIĆ OTKRIO NOVE JEZIVE DETALJE O KLANU VELJE NEVOLJE: Žrtvama su prvo SKIDALI SKALP da se ne zaglavi mašina za mlevenje mesa
Foto: Printscreen/Pink

uznemirujuće

VUČIĆ OTKRIO NOVE JEZIVE DETALJE O KLANU VELJE NEVOLJE: Žrtvama su prvo SKIDALI SKALP da se ne zaglavi mašina za mlevenje mesa

Politika -

Predsednik Aleksandar Vučić otkrio je danas nove jezive detalje o zločinima klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u kući strave u Ritopeku.

Vučić je rekao da su pripadnici klana žrtvama skidali skapove kako bi potom mogli da ih samelju u mašini za mlevenje mesa u skrivenoj prostoriji kuće u Ritopeku.

- Morali su da skidaju kožu sa glave ljudima jer dlake smetaju i može da se zaglavi mašina za mlevenje mesa - rekao je Vučić nakon obilaska fabrike "Simens" u Kragujevcu i dodao da su pripadnici klana imali načine kako da seku glave žrtvama i odvajaju delove tela.

Predsednik je naglasio da se tako nešto nikada više neće desiti u Srbiji i otkrio da je u septembru 2020. godine otišao u BIA i policiju i rekao im da imaju odrešene ruke.

- Nikada više neće moći da ubiju bilo koga kao što su radili od 2020. kad su videli da im stvari izmiču kontrolu i da nemaju više sluge u MUP - rekao je Vučić i naglasio da iza iskaza Belivuka svega stoji "mafijaški konsiljere" čije ime će otkriti narednih dana.

Vučić je rekao i da postoje dokazi da je klan Velje Nevolje najavio ubistvo visokog državnog zvaničnika i da stoje iza 40 likvidacija širom Evrope - između ostalog i ubistva vođe navijača Partizana Ljubomira Markovića Kiće.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja