ĐILASOVI SLEDBENICI LAJKUJU DIJANU: Čuli poruke svog lidera, pa odmah podržali Hrkalovićku! U ISTOM KOŠU S VELJINIM NAVIJAČIMA
Foto: Nikola Anđić, screenshot, Instagram, Zorana Jevtić

mutno

ĐILASOVI SLEDBENICI LAJKUJU DIJANU: Čuli poruke svog lidera, pa odmah podržali Hrkalovićku! U ISTOM KOŠU S VELJINIM NAVIJAČIMA

Politika -

Sledbenici lidera Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa, ali i Demokratske stranke (DS), javno daju podršku bivšoj državnoj sekretarki MUP Dijani Hrkalović, koja se dovodi u vezu s najsvirepijim kriminalcima današnjice - Darkom Elezom i Veljkom Belivukom.

Dijana Hrkalović, Velja Nevolja
foto: Printscreen, Printscreen/Instagram

Naime, funkcioner SSP Brajan Brković i član GO DS Petar Beljić, inače Đilasov prijatelj i neko ko je blizak kumu lidera SSP Mlađanu Đorđeviću i nekadašnjem šefu demokrata Bojanu Pajtiću, aktivni su u lajkovanju statusa i poruka Dijane Hrkalović na društvenim mrežama.

Oni su na njenom Instagram profilu lajkovali gotove sve njene objave i tako otvoreno podržali njena nastojanja da se preko Instagrama "opere" od odgovornosti, ali i razmeni skrivene poruke s kriminalcima.

Đilas sa Brkovićem
Đilas sa Brkovićemfoto: printscreen

Zanimljivo je da su Brković i Beljić svoje lajkove za Hrkalovićevu pažljivo tempirali i uputili ih tek kad su videli i čuli poruke Dragana Đilasa, koji je u svojim poslednjim javnim nastupima komentarisao ovaj slučaj. Čini se da su tako procenili da je normalno i poželjko lajkovati Hrkalovićku.

Brković sa Stefanovićem i Tepićkom
Brković sa Stefanovićem i Tepićkomfoto: printscreen

Podsetimo, Dijana Hrkalović u poslednje vreme, umesto da robija zbog povezanosti sa najokorelijim kriminalnim klanom, gotovo svakodnevno objavljuje provokativne i neprimerene slike, poruke i video snimke u kojima joj je očigledna namera da provocira javnost i poremeti delikatnu i kompleksnu istragu državnih organa koja se i dalje vodi protiv krvoločnih ubica.

Beljić sa Đorđevićem, Đilasovim kumom
Beljić sa Đorđevićem, Đilasovim kumomfoto: Printscreen

Zanimljivo je da Brković i Beljić sami sebe stavljaju u isti koš sa ljudima koji podržavaju uhapšenog kriminalca Veljka Belivuka, jer se na Instagram profilu Dijane Hrkalović može videti i njena prepiska sa pojedinim navijačkim grupama, a mnogi članovi tih grupa takođe lajkuju njene objave. Ona se nedavno u komentarima na Instagramu dopisivala s navijačima Partizana, a poznato je da je Belivuk bio vođe grupe "Principi" i najuticajnija osoba na Južnoj tribini.

Beljić sa Pajtićem
Beljić sa Pajtićemfoto: Printscreen

Podsetimo, Hrkalovićeva je pre samo nekoiko meseci odbila poligraf na saslušanju zbog povezanosti sa aferom prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića i članova njegove porodice. Takođe, u martu ove godine, kada je saslušana u prostorijama SBPOK zbog povezanosti s Elezom i Belivukom, takođe je odbila poligrafsko testiranje.

Dijana Hrkalović
foto: Instagram

Pre nekoliko nedelja odjednom je postala aktivna na instagramu. Objavljuje fotografije iz privatnog života, iz salona za lepotu, sa boksovanja... Sve to u nameri da se predstavi kao moćna i nedodirljiva žena. Bezbednosni stručnjaci su saglasni - ona na ovaj način šalje poruku mafiji.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track