UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Evo kako su Belivuk i Miljković tranžirali žrtve! OBJAVLJENA NAJMONSTRUOZNIJA FOTOGRAFIJA IZ ISTRAGE (FOTO)
Foto: Printscreen

užas

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Evo kako su Belivuk i Miljković tranžirali žrtve! OBJAVLJENA NAJMONSTRUOZNIJA FOTOGRAFIJA IZ ISTRAGE (FOTO)

Politika -

Najgori snimak iz noćne more prikazan je večeras na TV Pink, a na snimku se vidi ostaci čoveka, žrtve klana Belivuk Miljković. Žrtva je, u bukvalnom smislu te reči, tranžirana, isečena na komade kako bi je, verovatno, lakše samleli u mašini za mleveno meso u Ritopeku.

intervju sa Aleksandrom Vučićem, mafijaška ubistva
foto: Printscreen

- Fotografija je prikazana da biste videli o kakvim monstrumima se radi i da nismo preterivali kada smo pričali o ćevapima i slino - rekao je predsednik pre pokazivanja nove uznemirujuće fotografije zverskih ubistava Belivukovog klana.

Na fotografiji je prikazano tranžirano ljudsko meso.

- To bi kasnije stavili u mašinu za mlevenje mesa. Problem je bio sa onima koji imaju kosu, morali su da im skinu skalp, da ne napravi problem u mašini. Ovo je dokaz da nismo preterivali, iako su se smejali u jednoj ambasadi, za koju nismo sigurni kakva im je uloga u obaveštajnom delovanju Belivukovog klana.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track