GDE GOD SE POJAVE, DANIMA SE O NJIMA LEPO PRIČA: Ana otkrila šta najbolje kuva ali i ovaj detalj iz veze s lepom doktorkom Milicom
Foto: BF

privlače pažnju

GDE GOD SE POJAVE, DANIMA SE O NJIMA LEPO PRIČA: Ana otkrila šta najbolje kuva ali i ovaj detalj iz veze s lepom doktorkom Milicom

Politika -

Svako pojavljivanje predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić i njene partnerke Milice Đurđić izaziva veliku pažnju u javnosti.

Poslednji put su se zajedno pojavile na gala koncertu dirigenta Zubina Mehte i Beogradske filharmonije.

Beogradska Filharmonija, Ana Brnabić, Ivan Tasovac
foto: BF

Posetioci su odmah primetili elegantno izdanje Milice Đurđić. I premijerka ima prepoznatljiv stil, a njene elegantne odevne kombinacije neretko su tema javnosti.

- Najviše bih volela da stalno mogu da budem u košulji ili majici i farmerkama. Nažalost, moram da se prilagodim zahtevima ovog posla, a to i radim na neki svoj način - rekla je ranije premijerka za Kurir.

Ona je u intervjuu za jedan beogradski portal otkrila da joj odeću bira partnerka Milica i da ona ide u šoping. Premijerka je u istom ntetervjuu otkrila i da voli da kuva, a da najbolje pravi lazanje.

Ana Brnabić
foto: AP / Darko Vojinović

Inače, premijerka je sa svojom partnerkom sina Igora dobila posle devet godina ljubavi. U ranijem intervjuu za Kurir rekla da joj je rođenje sina najveća radost koja joj se dogodila.

- Sve se promenilo, sve je drugačije. To je najveća radost koja mi se u životu dogodila - rekla je Brnabićeva.

Inače, Milica Đurđić je doktorka koja je završila medicinu u Beogradu u roku, i to sa svim desetkama. Iako njihova veza od početka nije bila tajna za rođake i prijatelje, u početku mandata Ane Brnabić retko su se pojavljivale zajedno na javnim mestima, što se kasnije promenilo.

Premijerka Srbije je u intervjuu za britanski Gardijan 2917. godine rekla da je u svojim ranim dvadesetim šest godina živela u inostranstvu, prevenstveno u Londonu, da bi se 2001. vratila u Srbiju kako bi, kako je rekla, bila tetka deci svoje sestre i bavila se privatnim biznisom. Ali, dodala je i da ju je oduvek zanimala politika.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track