ARKANOV ČOVEK ČUVA LEĐA ĐILASU: Žestoki tip iz devedesetih ne odvaja se od lidera SSP!
Foto: Printscreen/Facebook

Teška kategorija

ARKANOV ČOVEK ČUVA LEĐA ĐILASU: Žestoki tip iz devedesetih ne odvaja se od lidera SSP!

Politika -

Braća Stevan i Dušan Jeremić, žestoki momci sa beogradskog asfalta, voze najnovije "Audije", imaju šest stanova, a jedan od njih čuva Dragana Đilasa!

Dušan Jeremić, odnosno "Veliki Dule", kako je sebe nazvao na Instagramu, često se može videti na opozicionim skupovima kako u stopu prati lidera Stranke slobode i pravde. Njegova pojava ne može da ostane nezapažena pored Dragana Đilasa, a zapamtili su ga i mnogi tokom prethodnih godina tokom kojih se ovaj dvometraš bavio obezbeđenjem poznatih prestoničkih klubova i splavova i, kako kaže, tukao i sa petoricom u isto vreme.

Đilasov "batinaš" se time javno hvalio u emisiji "Aktuelno" na "Balkan info" kanalu u kojoj je gostovao sa svojim 12 godina mlađim bratom Stevanom. Kako je Dušan ispričao, on se aktivno bavio boksom u teškoj kategoriji. Preko dana je, kaže, učio i trenirao, a uveče je radio kao obezbeđenje klubova, ali je čuvao i "određene ličnosti". Takođe je otkrio i da je jedan od preživelih iz dokumentarnog filma o kriminalcima iz devedesetih godina "Vidimo se u čitulji", kao i da je bio zaštićen od strane Željka Ražnatovića Arkana.

- U ringu postoje pravila, ali na ulici ne - kaže "Veliki Dule".

Dragan Djilas, Dušan Jeremić
foto: Zorana Jevtić, Printscreen

Njegov znatno mlađi brat priča da je stalno bio uz Dušana koji ga je "svuda vodio sa sobom". Stevan tvrdi da je tako bio na ulici non-stop i učio "kodekse".

Braća Jeremić su se u emisiji pohvalili kako voze najnovije "Audije" i imaju šest stanova. Otkrili su da se poznaju sa Kristijanom Golubovićem sa kojim su, kako tvrdi Stevan, imali "razne kombinacije", a bliski su i sa Aleksandrom Čabarkapom, poznatim bokserom i kriminalcem, koji je takođe bio gost u istoj emsiji. Kako su naveli, sa Čabarkapom su sarađivali oko kupovine automobila, ali imali i određenih "nesuglasica", navodno zbog drugih osoba iz kriminogene sredine. Svojevremno je od njih, kako tvrde, Kristijan Golubović tražio da ubiju Čabarkapinog brata Željka, što su oni odbili.

Čabarkapa je, inače, bio vrhunski bokser i državni prvak koji je često bio iza rešetaka. Kako je rekao u emsiji, prvi put je u zatvor otišao već sa 17 godina, drugi put sa 19, treći put sa 21, "a onda malo malo pa u zatvoru", priča Čabarkapa. Za svoje "nestašluke" kaže da to nije za pohvalu, ali ih pravda na bizaran način da je "i zatvor za ljude", uz opasku, kako kaže, "starih ljudi", koji su imali običaj da govore "ko nije bio u zatvoru ili u vojsci nije čovek".

Aleksandar Čabarkapa, podsetimo, osuđen je u maju u Višem sudu u Beogradu na 13 godina i šest meseci zatvora zbog iznude, iznude u pokušaju i dva pokušaja ubistva koja su počinjena u periodu 2012. i 2013. godine.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track