BRAĆA DUŠAN I STEVAN JEREMIĆ VOLE ORUŽJE I OPOZICIJU: Na skupovima prate Đilasa i Tepićku, a sada se pojavila i fotka s Vukom!
Foto: Printscreen

više nego bliski

BRAĆA DUŠAN I STEVAN JEREMIĆ VOLE ORUŽJE I OPOZICIJU: Na skupovima prate Đilasa i Tepićku, a sada se pojavila i fotka s Vukom!

Politika -

Braća Dušan i Stevan Jeremić, "žestoki momci s beogradskog asfalta", kako sebe predstavljaju, nisu više nego bliski samo sa vrhom Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa, nego imaju favorite i među drugim opozicionarima.

Naime, Dušan Jeremić je često viđen na opozicionim skupovima, i to kao obezbeđenje Dragana Đilasa, ali je, sudeći po fotografijama, pristalica i Narodne stranke Vuka Jeremića. Fotografijom sa Jeremićem na mrežama se pohvalio i Stevan Jeremić, koji se na skupovima ranije pojavljvao i sa Marinikom Tepić, potpredsednicom Đilasove SSP.

Stevan Jeremić, Vuk Jeremić
foto: Printscreen

Inače, kako je Kurir već pisao prethodnih dana, Dušan Jeremić bavio se obezbeđenjem poznatih prestoničkih klubova i splavova i, kako kaže, tukao i sa petoricom u isto vreme.

Vuk Jeremić, Stevan Jeremić
foto: Printscreen

Đilasov "čuvar" se time javno hvalio u emisiji "Aktuelno" na "Balkan info" kanalu u kojoj je gostovao sa svojim 12 godina mlađim bratom Stevanom. Kako je Dušan ispričao, on se aktivno bavio boksom u teškoj kategoriji.

Dragan Djilas, Dušan Jeremić
foto: Printscreen/Facebook

Takođe je otkrio i da je jedan od preživelih iz dokumentarnog filma o kriminalcima iz devedesetih godina "Vidimo se u čitulji", kao i da je bio zaštićen od strane Željka Ražnatovića Arkana.

Marinika Tepić, Stevan Jeremić
foto: Printscreen

Inače, Stevan i Dušan Jeremić se na mrežama često hvale fotografijama na kojim poziraju sa oružjem.

Kurir.rs/ Foto/Source:Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track