ŠOK FOTKE! RAZGOLIĆENI SKUPŠTINSKI BIBLIOTEKAR PUĆI SE U KADI! Ivica Dačić zapanjen: To je neprihvatljivo!
Foto: Zorana Jevtić, Printscreen

deli fotografije

ŠOK FOTKE! RAZGOLIĆENI SKUPŠTINSKI BIBLIOTEKAR PUĆI SE U KADI! Ivica Dačić zapanjen: To je neprihvatljivo!

Politika -

Đorđe Kraljević, zaposlen u parlamentu, na svom Instagram profilu, koji je otključan i dostupan široj javnosti, objavljuje fotografije na kojima je go, samo prekriven penom, ili iz kreveta hotelskih soba

Ðorđe Kraljević, zaposlen u Skupštini Srbije, na svom Instagram nalogu, koji je otključan i dostupan široj javnosti, objavljuje fotografije na kojima je go u kadi.

Na pomenutoj društvenoj mreži Kraljević rado deli fotografije s putovanja po svetu, iz radnog kabineta ili kako dočekuje turskog predsednika parlamenta u Beogradu, ali veliki broj slika je prilično lascivan i neprimeren nekome ko kao zaposleni u parlamentu i predstavlja tu instituciju. I Ivica Dačić, predsednik Skupštine, pošto je video pomenute fotografije, za naš list kaže da je takvo ponašanje neprimereno.

Bibliotekar, Đorđe Kraljević
foto: Printscreen/Instagram

Promenio poziciju

Kraljević je u Skupštinu Srbije ušao kao stažista još 2013, a donedavno je bio zaposlen u sektoru za međunarodne odnose/evropske integracije. Pre izvesnog vremena, kako navodi izvor našeg lista iz Skupštine, raspoređen je u biblioteku parlamenta. Na njegovom Instagram nalogu postoji veliki broj slika za radnim stolom u Skupštini Srbije, ali i fotografije iz radnih poseta inostranstvu.

Bibliotekar, Đorđe Kraljević
foto: Printscreen/Instagram

Međutim, ono što skreće pažnju kada se uđe na njegov profil na ovoj mreži jeste veliki broj golišavih slika, najviše onih na kojima je u kadi, samo prekriven penom. Kraljević je postavljao i fotografije iz kreveta hotelskih soba, one na kojima je nag do pojasa, ali i sliku iz solarijuma.

Ivica Dačić smatra da ovakvo ponašanje ne dolikuje parlamentu.

Đorđe Kraljević
foto: Printscreen/Instagram

Neprimereno

- Kao predsednik Skupštine po zakonu nemam nadležnost za službenike, to je u nadležnosti Generalnog sekretarijata i Administrativnog odbora. Ipak, mogu da kažem da je to apsolutno neprihvatljivo i ne dolikuje parlamentu - poručio je Dačić.

00:38

RAZGOLIĆENI SKUPŠTINSKI BIBLIOTEKAR ŠOKIRAO NAROD! Cepa selfije u kadi, pući se! Pogledajte HIT REAKCIJU GRAĐANA

Za Kurir su iz Generalnog sekretarijata Skupštine poručili da je Kraljević stalno zaposleni u parlamentu, kao i da će mu biti skrenuta pažnja da ne zloupotrebljava slike sa zvaničnih dešavanja.

- Ðorđu Kraljeviću, kao i ostalim zaposlenim u službi Skupštine, biće skrenuta pažnja da ne zloupotrebljava slike s određenih zvaničnih dešavanja u Narodnoj skupštini, kao i one koje su vezane za poslove i radne zadatke na kojima su isti raspoređeni - navodi se u odgovoru, kao i da je Kraljević raspoređen na poslovima izrade informativno-analitičkih istraživanja u vezi sa zakonodavnom aktivnošću Skupštine.

Katarina Blagović

Bonus video:

01:28

ŠEŠELJ UMRO OD SMEHA U JUTARNJEM! Komentarisao slike razgolićenog bibliotekara OVOG VIDIM PRVI PUT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track