PARTNERKA PREMIJERKE BRNABIĆ NA NASLOVNOJ STRANI SVETSKOG PRESTIŽNOG MAGAZINA: Pogledajte kako blista Milica Đurđić (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

retko se pojavljuje u javnosti

PARTNERKA PREMIJERKE BRNABIĆ NA NASLOVNOJ STRANI SVETSKOG PRESTIŽNOG MAGAZINA: Pogledajte kako blista Milica Đurđić (FOTO)

Politika -

Svako pojavljivanje partnerke premijerke Ane Brnabić, Milice Đurđić izaziva veliku pažnju u javnosti.

Sada se Đurđićeva pojavila na naslovnoj strani prestižnog svetskog časopisa L'Officiel Arabia, a kako se navodi ona je u Dubaiju dala intervju u kom je govorila na koji način promoviše srpsku kulturu i umetnost.

Inače, Milica Đurđić je doktorka koja je završila medicinu u Beogradu u roku, i to sa svim desetkama. Iako njihova veza od početka nije bila tajna za rođake i prijatelje, u početku mandata Ane Brnabić retko su se pojavljivale zajedno na javnim mestima, što se kasnije promenilo.

Premijerka Srbije je u intervjuu za britanski Gardijan 2017. godine rekla da je u svojim ranim dvadesetim šest godina živela u inostranstvu, prevenstveno u Londonu, da bi se 2001. vratila u Srbiju kako bi, kako je rekla, bila tetka deci svoje sestre i bavila se privatnim biznisom. Ali, dodala je i da ju je oduvek zanimala politika.

(Kurir.rs)

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja