10 FUNKCIONERA SRPSKE POLICIJE NA PLATNOM SPISKU ZVICERA! Sabotirali istrage, pleli zaveru oko Vučića i ODRADILI PRLJAVE POSLOVE!
Foto: Beta/Miloš Miškov, Privatna Arhiva

PAKLENI PLAN

10 FUNKCIONERA SRPSKE POLICIJE NA PLATNOM SPISKU ZVICERA! Sabotirali istrage, pleli zaveru oko Vučića i ODRADILI PRLJAVE POSLOVE!

Politika -

Radoje Zvicer, koji je označen kao vođa kriminalnog "kavačkog klana", plaćao je 10 funkcionera srpske policije koji su zauzvrat sabotirali istrage protiv njega i ujedno pleli mrežu zavere protiv Aleksandra Vučića, koja je trebalo da rezultira atentatom na predsednika Srbije, otkrivaju izvori Srpskog telegrafa.

Dijana Hrkalović, Radoje Zvicer
foto: Privatna Arhiva, MUP

- Radi se o mafijaškoj hobotnici unutar MUP koju je svojevremeno formirala Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka. Oni su za velike pare odrađivali prljave poslove za njenog šefa Zvicera, a tesno su sarađivali s mrežom špijuna Agencije za nacionalnu bezbednost Crne Gore koji su i dalje pod kontrolom Mila Đukanovića - piše Srpski telegraf.

Aleksandar Vučić, Predsedništvo Srbije
foto: Printscreen/Pink TV

Tako je ovaj narko-bos u svakom trenutku imao informacije iz prve ruke šta operativci rade, kakve su dokaze prikupili, a posle hapšenja Belivuka i ekipe javljali su mu kako se njegovi bliski saradnici drže na saslušanju i da li su otkrili nešto što bi moglo da ga ugrozi, navodi sagovornik Srpskog telegrafa iz bezbednosnih struktura.

Dijana Hrkalović, Dijana Hrkalovic
foto: Beta/Dragan Gojić

Podsetimo, o atentatu se oglasio i sam predsednik Aleksandar Vučić.

- Video sam sedam imena u dopisu kojim nam je jedna evropska zemlja prosledila operativna saznanja o planiranom atentatu. Na nadležnim službama je da to reše. Raspisane su poternice, zna se i odakle je trebalo oružje da stigne. Ali mislim da građane to ne zanima previše, imaju svoje probleme. Ne mislim da je to od posebnog značaja za ljude - rekao je sinoć Vučić u prvom obraćanju javnosti nakon što je Evropol zvanično obavestio naš MUP o postojanju kriminalne grupe koja za cilj ima atentat na predsednika Srbije tokom februara.

(Kurir.rs/ Srpski telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track