TREĆA ŽENA SAKRIVA TRAGOVE: "muftinica" UKLANJA DOKAZE! Izbrisala sve fotografije sa kojih vrište torbice od čak 9.000 dolara!
Foto: Printskrin/Instagram

prašina se ne sleže

TREĆA ŽENA SAKRIVA TRAGOVE: "muftinica" UKLANJA DOKAZE! Izbrisala sve fotografije sa kojih vrište torbice od čak 9.000 dolara!

Politika -

Belkisa Crnovršanin (31), treća žena po šerijatu pokojnog muftije Muamera Zukorlića, očigledno voli i nosi isključivo skupocenu i markiranu odeću i torbe, a čime se hvalila na društvenim mrežama.

Međutim, posle teksta Kurira o skupim komadima, ova novopazarska novinarka izbrisala je sa svog profila doslovce sve fotografije sa kojih su "vrištali" popularni brendovi "dior", "prada", "guči", "šanel"...

Belkisa Crnovršanin
foto: privatna arhiva

Tako je na profilu na Instagramu ostavila samo fotografije koje nisu "sporne", odnosno na kojima nema torbica, skupih patika, dukseva. Kako je Kurir juče pisao, žena koja je glavna tema u Raškoj posle otkrića Kurira da se interesuje za svoja prava u ostavinskoj raspravi kao udovica imućnog muftije ljubiteljka je putovanja, a posebno voli Dubai i Abu Dabi, ako je suditi po fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama.

Belkisa Crnovršanin
foto: Printskrin/Instagram

Na slikama, koje su mahom crnobele, a koje je posle našeg pisanja izbrisala, upadljivo je pokazivala torbe, koje su listom poznatih svetskih brendova.

Belkisa Crnovršanin
foto: Printscreen

Tako je na jednoj Belkisa hodala među kolonadama, okrenuta leđima, ali "šanel" torbica od 8.800 dolara je "pozirala". Slična stvar bila je i na drugoj slici - opet "šanel", čija je cena oko 8.000 dolara.

Na fotografijama su se mogle videti i "prada" od "skromnih" 1.750 dolara, ali i ona s potpisom Iv Sen Lorena, koja je slične cene. Bilo je tu i "dior" patika od 1.000 dolara i "guči" majice od 400. Da voli "dior", pokazala i još jednom sva zakamuflirana, ali sa jasno istaknutom pomenutom torbicom, sa sve imenom brenda. Cena - sitnica - 3.350 dolara.

Na jednoj fotografije mogle su se videti "prada" čizme od 1.850 dolara,a na poslednjoj objavljenoj fotografiji, koju je takođe izbrisala, pozirala je u "selin" duksu od 650 evra.

Bonus video:

03:17

EVO ŠTA JE ŠERIJATSKI ZAKON SAMO ZUKORLIĆU DOZVOLJAVAO! Teolog otkrio: Druga i treća žena IMAJU PRAVA NA OVAJ DEO NASLEDSTVA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track