Najnovije vesti

OVO JE PRVA ŽENA OLIVERA IVANOVIĆA: Marina se ne pojavljuje u javnosti, a OVAKO je govorila o porodici bivšeg supruga
Foto: EPA/Andrej Cukić, Zorana Jevtić

imaju 3 sina

OVO JE PRVA ŽENA OLIVERA IVANOVIĆA: Marina se ne pojavljuje u javnosti, a OVAKO je govorila o porodici bivšeg supruga

Politika
19:32h

Marina Ivanović je prva supruga Olivera Ivanovića, sa njim je dobila tri sina, a danas se retko eksponira u javnosti. U jednom intervjuu u kom je govorila o ubistvu bivšeg supruga, navela je da živi skromno u Mitrovici, dok su deca u Beogradu, podseća Mondo.

"Postala sam deo porodice Ivanović davne ’82. godine, kada sam se udala za Olivera. U braku smo dobili tri sina, koji su sada odrasli ljudi. Kada sam pre 38 godina postala deo porodice Ivanović, bila sam zadivljena slogom koja vlada među njima i kako je nemoguće okrenuti jedne protiv drugih. I sama potičem iz porodice u kojoj se neguje duh zajedništva, poštenja i odanosti, pa smo tako i Oliver i ja vaspitavali našu decu. Verujte, tako je i dan danas, ta sloga među braćom i sestrama u porodici Ivanović je neverovatna, svi dišu kao jedno", rekla je svojvremeno Marina i dodala da joj deca žive u Beogradu.

Marina Ivanović
foto: Zorana Jevtić

"Moja deca i ja živimo skromno. Ja živim i radim u Mitrovici. Deca su u Beogradu. Najmlađi i najstariji su podstanari, a srednji je zasnovao porodicu i živi u svom stanu. Imam troje unučadi, dve unuke koje su imale priliku da ih deda Oliver nosi u naručju, a maleni unuk je rođen kasnije. Njih dve, kao sada prave devojčice redovno pale sveće dedi na grobu. Najvažnije mi je da budemo zdravi, složni i živimo pošteno i časno, baš kako se živelo u kućama Oliverovih i mojih roditelja", zaključila je ona.

Nakon razvoda sa Marinom, Oliver je upoznao Milenu kojom se kasnije oženio i dobio sina. Milena Ivanović je jednom prilikom govorila da je njihov susret bio slučajan, a da je zbog razlike u godinama veza naišla na neodobravanje:

"To je bila slučajnost, pre 12 godina smo se upoznali u Mitrovici. Bila je velika razlika u godinama, tako da nismo naišli na odobravanje. Ali, ja sam znala da je Oliver čovek mog života, baš kao što je on znao da sam ja žena njegovog života", rekla je svojevremeno Milena.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

Igor Jurić: Matejevu porodicu treba pripremiti za najteži scenario
21:15

Igor Jurić: Matejevu porodicu treba pripremiti za najteži scenario

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track