JA SAM KRIV ŠTO JE 3:3?! Predsednik iz Norveške o utakmici: Tužan sam što nismo pobedili, ali ću svim srcem uvek biti uz Orlove
Foto: Instagram Printscreen/Budućnost Srbije

tv uključenje uživo iz osla

JA SAM KRIV ŠTO JE 3:3?! Predsednik iz Norveške o utakmici: Tužan sam što nismo pobedili, ali ću svim srcem uvek biti uz Orlove

Politika -

Pobedili, izgubili, svejedno je, uvek ću svim srcem biti uz Orlove, rekao je predsednik

OSLO - Ja sam kriv što je 3:3?... Nažalost nisam mogao da gledam, žao mi je što nismo pobedili, valjda nema nikog kome nije žao, ja sam tužan, svako od nas... Umem li ja da šutnem loptu, da treniram te igrače... Ne umem... Ja sam zahvalan Draganu Stojkoviću što je podigao naš fudbal i svim reprezentativcima na trudu... Danas nam je bolja i jača reprezentacija nego što je bila pre nekoliko godina - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić direktno se uključivši u TV program iz Osla, gde boravi u zvaničnoj poseti Norveškoj.

- Uvek ću da budem uz svoj narod, uz svoju reprezentaciju... Pobedili, izgubili, svejedno je, uvek ću svim srcem biti uz Orlove... Ljubav se pokazuje kad je teško a ne kad je lako, svim srcem uz momke i Piksija, igraćemo, pobedićemo - rekao je Vučić uživo na TV Pink odgovarajući na pitanje kako komentariše to što je Zoran Lutovac, predsednik DS, rekao da nije moguće da neko onako vodi a da onda završi rezultatom 3:3, te da "mora da ih je Vučić zvao"?!

- Kad sam ja navijao bila je jedna pesma, ali neću da je pevam jer loše pevam... Mi smo bili navijači koji su bili uz svoj tim i kad gubi i nismo vređali i psovali nego pružali podršku... jer ljubav se pokazuje kad je teško - zaključio je predsednik podsetivši na sve veća ulaganja u sport i na povećanje broja medalja s poslednjih Olimpijskih igara poput onih u Londonu i Rio de Žaneiru.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track