MILOVA ŽENA U PRSLUKU OD 4.300 EVRA "BRANI" CRNU GORU OD SRBA! Crnogorci u klinču zbog PAPRENO SKUPOG stajlinga Lidije Đukanović!
Foto: EPA / Boris Pejovic

tviter fajt

MILOVA ŽENA U PRSLUKU OD 4.300 EVRA "BRANI" CRNU GORU OD SRBA! Crnogorci u klinču zbog PAPRENO SKUPOG stajlinga Lidije Đukanović!

Politika -

Lidija Đukanović, supruga crnogorskog predsednika Mila Đukanovića, izazvala je buru i raspravu među pristalicama i protivnicima DPS zbog prsluka koji je nosila "braneći Crnu Goru od Srba".

Đukanovićeva je na protestu koji je sinoć ponovo organizovao njen suprug u Podgorici, na kom se, naravno, opet nije pojavio, poziarala u "dior" prsluku za koji Vladislav Dajković, lider Slobodne Crne Gore, tvrdi da košta čak 4.300 evra.

- Lidija Milova Đukanović u DIOR prsluku od 4.300 evra. Ovako se brani država od Srba i drugih nepoželjnih elemenata! - napisao je Dajković na Tviteru uz fotografiju na kojoj je pomenuti prsluk sa cenom.

Stigao mu je i odgovor od očiglednog pristalice Đukanovićeve politike. - Javite onome majmunu da smo našli ovaj Lidijin prsluk za samo 140 evra i da je slagao 30 puta - napisao je tviteraš.

Inače, prvoj dami Crne Gore nije prvi put da podigne prašinu zbog svojih papreno skupih komada garderobe.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:48

U DF odzvanja Milo lopove! Mandić: Sa DPS-om je završeno

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track