SIRENE ODJEKUJU U SEVERNOJ MITROVICI I LEPOSAVIĆU Specijaci upadaju u prostorije opštine! Petković: Nastavlja se TEROR NAD SRBIMA
Foto: Twitter

kim

SIRENE ODJEKUJU U SEVERNOJ MITROVICI I LEPOSAVIĆU Specijaci upadaju u prostorije opštine! Petković: Nastavlja se TEROR NAD SRBIMA

Politika -

Članovi opštinske izborne komisije u Severnoj Mitrovici u pratnji specijalne kosovske policije upali su u prostorije opštine koje je OIK koristila tokom prethodnih izbora na KiM.

Gradom odjekuju detonacije od topovskih udara i čuju se sirene.

- Nastavlja se Кurtijev teror nad Srbima. Njegovi specijalci upali su malopre i u prostorije OIК u Кosovskoj Mitrovici, sve su razvalili, polupali i razbacali pokušavajući da instaliraju svoje biračke komisije. Narod je ogorčen, ali odlučan da ne naseda na Кurtijeve provokacije - napisao je direktor Kancelarije za KiM Petar Petković na Tviteru.

Sirene se se potom čule i u Leposaviću, a primetno je pojačano prisustvo pripadnika Euleksa.

Leposavić
foto: Kosovo online

Građani prijavljuju da je u nekoliko navrata opštinu nadletao i helikopter Kfora.

Podsetimo, ranije danas, članovi opštinske izborne komisije u pratnji specijalne kosovske policije upali su u zgradu Opštine Zubin Potok.

Članovi opštinske komisije su uz asistenciju pripadnika policije nasilno upali u prostorije opštine, obili vrata i zamenili brave, pre nego što su napustili zgradu.

(Kurir.rs/Kosovo online)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track