Najnovije vesti

DANAS JE ZGODNI MINISTAR U VLADI SRBIJE S NAJNEOBIČNIJIM NADIMKOM: Sad izgleda skroz drugačije i nema šanse da ga prepoznate
Foto: Instagram Printscreen

Srce poklonio lepotici

DANAS JE ZGODNI MINISTAR U VLADI SRBIJE S NAJNEOBIČNIJIM NADIMKOM: Sad izgleda skroz drugačije i nema šanse da ga prepoznate

Politika
12:45h

"Jedna od retkih fotografija iz detinjstva. Majka me drži za ruku dok tražim novac za moju lepu tetku, iako tada nesvestan ovog običaja, već sam znao da se pogađam i da tražim više od simbolične sume 😊", našalio se na svom Instagramu aktuelni ministar bez portfelja u Vladi Srbije s verovatno najneobičnijim nadimkom na domaćoj političkoj sceni.

Još nije oženjen i mnoge devojke uzdišu za njim, ali džaba - srce je poklonio lepotici. Često na Instagramu objavljuje fotografije iz političkog ali i privatnog života. Uvek je tip-top doteran ali ima i fotografija na kojima se vidi u opuštenom izdanju, kad je s prijateljima na piću.

Rođen je 1987. godine, obrazovan i tečno govori tri jezika - arapski, engleski i ruski. Patijski drugovi ali i zemljaci iz rodnog kraja nadenuli su mu intrigantan nadimak - sandžački dragulj!

Reč je o ministru Edinu Đerleku iz Novog Pazara.

Kurir.rs/Instagram

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja