SRBIN SA KOJIM SE KURTI SASTAJE SNIMLJEN KAKO KONZUMIRA DROGU: Snimak na kojem je Boban Pacov objavili albanski mediji! VIDEO
Foto: Printscreen/Youtube/Periskopi

skandalozno

SRBIN SA KOJIM SE KURTI SASTAJE SNIMLJEN KAKO KONZUMIRA DROGU: Snimak na kojem je Boban Pacov objavili albanski mediji! VIDEO

Politika -

Boban Bogdanović, poznat pod nadimkom Pacov i jedan od Srba koji politički sarađuje sa Aljbinom Kurtijem, snimljen je kako navodno šmrče kokain, a snimak je objavio albanski medij Periskopi.

Boban Bogdanović
foto: Printscreen/Youtube/Periskopi

Naime, kako se vidi na snimku koji je, kako tvrdi ovaj albanski medij, dospeo u njihovu redakciju, lider pokreta "Odgovor" konzumira narkotike.

Bogdanović je, inače, u centar pažnje javnosti dospeo nakon što ga je portal Krik predstavio kao krunskog svedoka u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, što je, kako se ispostavilo, bila prazna priča.

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/Periskopi

On je tada tvrdio da mu je prijatelj otkrio da su u ubistvu Ivanovića učestvovale kriminalne grupe Veljka Belivuka i Zvonka Veselinovića. Ubistvo je, kako je rekao, "izvršio Belivukov saradnik Ljubomir Lainović, a naručilac je kriminalac s Kosova Zvonko Veselinović".

Kasnije se o ovom slučaju oglasio i MUP, navodeći da Bogdanović nije izneo ni jednu novu činjenicu niti je bilo koji od svojih navoda potvrdio bilo materijalnim dokazima, bilo izjavama svedoka.

- Svi njegovi navodi se isključivo oslanjaju na njegove navodne razgovore sa pokojnicima i odnose se na navodne radnje pokojnika, te shodno tome potpuno neproverljive.

Predlog policijskih službenika Ministarstva unutrašnjih poslova da te navode potvrde na poligrafu, Bogdanović je odbio.

Podsetimo, nakon što je Kurtija Bogdanović upoznao sa Nenadom Rašićem, i sam Kurti je istakao da "želi baš s takvim Srbima da razgovara". Kurtijeva kancelarija tada nije saopštila o ovom sastanku, ali su mediji objavili fotografije sa sastanka.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track