GENERAL LAZAREVIĆ PREBAČEN NA VMA U TEŠKOM STANJU: Najbliži zabrinuti zbog njega SIN MU DAVAO TERAPIJU NA PUTU DO BOLNICE
Foto: Youtube/Mostnet Televizija Prokuplje

kritično

GENERAL LAZAREVIĆ PREBAČEN NA VMA U TEŠKOM STANJU: Najbliži zabrinuti zbog njega SIN MU DAVAO TERAPIJU NA PUTU DO BOLNICE

Politika -

Legendarni komandant Prištinskog korpusa i Treće armije general Vladimir Lazarević hitno je danas prebačen na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu i njegovo zdravstveno stanje je trenutno alarmantno!

General Lazarević je hitno prebačen iz Niša i na VMA je primljen danas u popodnevnim časovima i to po urgentnom postupku sa ozbiljnom embolijom pluća.

Informaciju su Vestima preneli ratni drugovi generala Lazarevića koji su veoma zabrinuti za njegovo trenutno zdravstveno stanje.

- Uz njega smo svim srcem i bićem. Pregrmeli smo zajedno mnoge teške bitke i uvereni smo da će naš Laza i ovoga puta pobediti kao svaki put do sada - navodi jedan od njegovih ratnih saboraca.

Generala Lazarevića je na VMA dovezao jedan od njegovih sinova, takođe doktor, Milan Lazarević, a kako saznaju Vesti, zbog hitnosti i alarmantnosti situacije tokom puta mu je čak davao terapiju!

Lekari VMA su odmah primili generala i čine sve što je u njihovoj moći da mu pruže adekvatnu medicinsku pomoć.

(Kurir.rs/Vesti online)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track