Mrkonjić: Vlada ostaje, nema izbora

Mrkonjić: Vlada ostaje, nema izbora

Politika -
Što se izbora tiče, to mene uopšte ne interesuje, sutra sam spreman da predam dužnost, ukoliko oni koji vode vladu i državu tako procene, kazao je ministar saobraćaja

KRUŠEVAC - Ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić izjavio je danas u Kruševcu da je Vlada Srbije jedinstvena po svim pitanjima i da je ubeđen da će ona opstati, dok o izborima, kako je rekao, uopšte i ne razmišlja.

Vlada radi kao jedan ozbiljan tim, kazao je Mrkonjić istakavši da je spreman i da preda dužnost u ministarstvu saobraćaja, ukoliko oni koji vode državu procene da to treba da se uradi.

“Što se izbora tiče, to mene uopšte ne interesuje, sutra sam spreman da predam dužnost, ukoliko oni koji vode Vladu i državu tako procene”, kazao je Mrkonjić.

Krajnje je vreme da shvatimo, kaže Mrkonjić, da se veliki projekti ne mogu raditi u mandatu jedne Vlade i dodaje da treba dati šansu ljudima da završe te velike projekte, bez obzira na to koliko su mandata u vlasti.

Komentarišući različite reakcije, nakon postavljenja Saše Mirkovića za pomoćnika ministra saobraćaja, Mrkonjić je kazao da su takvi “tekući problemi” uobičajeni za jednu novu Vladu i da se takva pitanja “rešavaju u hodu”.

“S obzirom na iskustvo koje imam, siguran sam da su takvi problemi beznačajni i mislim da su oni sada prevaziđeni”, rekao je Mrkonjć.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track