AFERA MALOLETNICA Političar pretio devojčici: Abortiraj ili si na.ebala!
Foto: Shutterstock

Funkcioner u panici

AFERA MALOLETNICA Političar pretio devojčici: Abortiraj ili si na.ebala!

Politika -

Moćnik iz vlasti poludeo posle otkrića Kurira da je napravio dete devojčici od 16 godina, urlao na nju da što pre prekine trudnoću i da ni sa kim ne progovara!

Moćni funkcioner iz vlasti koji je napravio dete maloletnici, a o čemu je Kurir ekskluzivno pisao, u panici je od kada je naš list raskrinkao tu aferu i na sve načine pokušava da se iz nje izvuče!On je, posle pisanja našeg lista o toj zabranjenoj vezi, urlao na svoju maloletnu ljubavnicu i terao je da se što pre reši deteta!- Bukvalno je poludeo kad je video naslovnu stranu. U panici je da bi i ona mogla da progovori, pa joj je zapretio da će je uništiti ako pod hitno ne abortira. Urlao je na nju: „Abortiraj ili si na.ebala!“ Naredio je i da se kloni javnosti, da ni po koju cenu ne progovara za medije. Sklonio ju je u jedan od stanova u kojem su se viđali i ne da joj da komunicira ni s drugaricama - kaže naš odlično obavešteni izvor.Podsetimo, moćni političar iz vlasti, o čemu je Kurir pisao (imena poznata redakciji), napravio je dete maloletnici - devojčici od 16 godina, koja je poreklom iz jednog grada u unutrašnjosti, a boravi u Beogradu, gde se s njim upoznala.

Njih dvoje su se, osim u hotelu, uglavnom viđali u jednom beogradskom naselju u stanu koji joj on plaća.- Kako se šuška po gradu, ona se od samog početka kretala u vrlo čudnim krugovima, izlazila je s brojnim poznatim facama, družila se sa opasnim likovima, i to sve zbog novca. Sad je završila sa ovim poznatim političarem, s njim je zatrudnela i u drugom mesecu je. On će na sve moguće načine pokušati to da prikrije jer je svestan da je napravio dete maloletnici - rekao je naš dobro obavešteni izvor.Naš sagovornik dao nam je na uvid i internet prepisku pomenute devojke s drugaricom od koje je tražila savet.Prenosimo deo razgovora, uz ispravljene greške:- On može da uradi šta hoće kad je vlast.- Traži da se reši.- Nije to tako lako... Nego, čekam da mi se on javi. Tako smo se dogovorili. A on se ne javlja nedelju dana.- Smrad... nagazi taticu, pa neka reši. Pa kad je moćan, neka reši...- I on je u nekom ludilu, razveo se, haos. Al‘ meni ovo u stomaku raste. Strašno, ne znam šta da radim, roditelji su besni, a čula sam da, ako sada abortiram, neću više moći da imam decu.- Šta ti on kaže?- Ma ne znam, nisam sigurna. Obećava svašta. Malo me je strah. To je, bre, moćan čovek.

Posao za psihologeI RANIJE SE VIĐAO S DEVOJČICAMAPomenuti funkcioner koji je napravio dete maloletnoj devojčici nedavno se razveo i to zbog toga što ga je žena više puta hvatala u preljubi. Inače, kako kažu njegovi najbliži saradnici, ova avantura s maloletnicom mu nije prva, jer se i ranije viđao s devojčicama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track