AFERA SAVETNICA DRMA SRBIJU: Političar ljubavnici kupio džip od 100.000 evra!

Dobila preskup poklon od oca svog deteta

AFERA SAVETNICA DRMA SRBIJU: Političar ljubavnici kupio džip od 100.000 evra!

Politika -
Dušicu Jevđenović (23) i sina ovaj funkcioner sklonio u inostranstvo dok se ne slegne prašina koja se podigla u Srbiji

BEOGRAD - Dušica Jevđenović (23), savetnica u Vladi, koja je uzdrmala državni vrh Srbije, dobila je na poklon džip „mercedes“ GL klase, koji košta oko 100.000 evra, i to od poznatog političara, inače oca njenog četvorogodišnjeg sina Filipa, saznaje Kurir!Podsetimo, ona je preko saradnice Slađane Pantić najpre otkrila da je štiti moćan muškarac iz sveta politike, koji ju je zbog afere koja ovih dana potresa Srbiju sa sinom sklonio iz zemlje.- Dušica je maksimalno zaštićena zbog uticajnog političara koji se trudi da joj ne fali dlaka sa glave. Ona mu je rodila sina, a pošto je on oženjen i ima decu, našao je način da joj ispunjava sve hirove. Kupio joj je džip „mercedes“ GL, obezbedio joj luksuzan život, dok o imunitetu koji ona ima pojedini političari mogu samo da sanjaju - priča naš dobro obavešteni izvor i nastavlja:- Manekenka na posao u Vladu dolazi svojim džipom, koji parkira u blizini radnog mesta. Niko tačno i ne zna šta ona tamo radi. Zbog cele afere otac njenog sina sklonio ih je u inostranstvo, a pitanje je kada će se vratiti u Srbiju.Inače, javnost je saznala za Jevđenovićevu nakon što je došla u sukob sa policajcima dok su privodili njenog brata, kada ih je poprskala suzavcem, pozivajući se na diplomatsku ispravu. Njoj je pasoš zvanično izdao Ivan Mrkić 2013. godine, u vreme dok je bio šef diplomatije. Kako je rekla njena saradnica, predsednik Tomislav Nikolić joj je to sredio. Jevđenovićeva i njena saradnica nisu odgovarale na naše pozive.

A njega nerviraLJUBAVNIKA POLITIČARA ZOVE „TATICA“Dušica Jevđenović oca svog deteta, inače političara, oslovljava sa „tatice“.O tome se, kako saznajemo, priča u krugovima u kojima je afera između manekenke i državnika na visokoj funkciji i te kako poznata.Poznata je i situacija u kojoj je Jevđenovićeva pred svima tog moćnika nazivala „tatice“, ali je on pokušao da je ućutka. Dokle će tako biti, videćemo.

REAGOVANJA /POLITIČARI O JEVĐENOVIĆEVOJZoran Babić, SNSKOD NAS SU PORODIČNI LJUDINe bavim se DNK analizama, ali loše je da zbog oca nečijeg deteta neko ima diplomatski pasoš. Kod nas u SNS ne postoji strah jer smo posvećeni poslu i porodici.Aleksandar Senić, SDSNE ZANIMAJU ME MANEKENKEKao ozbiljan političar, ne želim da komentarišem manekenke i starlete, neka priča taj ko je toj manekenki izdao diplomatski pasoš.Novica Tončev, SPSA GDE JE MENI PASOŠBio sam poslanik u Strazburu, a nisam imao diplomatski pasoš. Neću da ulazim u to ko je atraktivan, interesuje me samo šta radi.Borislav Stefanović, DSSROZANA DIPLOMATIJANaša diplomatija je u poslednje tri godine potpuno srozana. Te manekenke su primljene na urgenciju, mogu samo da spekulišem čiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja