ALAL VERA, DOMAĆICE: Nevena Models s golim pupkom na slavi naprednjaka!
Foto: Zorana Jevtić

Svečanost u SNS, dame - dominirale

ALAL VERA, DOMAĆICE: Nevena Models s golim pupkom na slavi naprednjaka!

Politika -
Bivša „modelsica“ Nevena Adžemović prošetala go stomak, Maja Gojković „D&G“ naočare, a ministarka za EU Jadranka Joksimović pitona - cipele u zmijskom dezenu

BEOGRAD - Srpska napredna stranka proslavila je juče krsnu slavu Sveta Petka, a da li su se opustile zato što šef stranke Aleksandar Vučić nije tu, tek su pojedine funkcionerke SNS, ali i gošće, na slavi promovisale i svoje smele stajlinge.

Lepši je pogled na svet kroz D&G...  Maja Gojković
Lepši je pogled na svet kroz D&G... Maja Gojković

Tako je bivša poslanica NS i „modelsica“ Nevena Adžemović prošetala kratku bluzu, video joj se go stomak i pupak. Šefica parlamenta Maja Gojković je za ovu priliku izabrala naočare čuvene modne kuće „Dolče i Gabana“, a ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović cipele u zmijskom dezenu. Poslanik Marijan Rističević počastio se rakijom, a pevačica Dragica Radosavljević Cakana je na slavu kasnila čak 50 minuta. Među gostima je bio i Željko Rstić, bivši dečko pevačice Vesne Zmijanac, savetnica predsednika Republike Stanislava Pak, gradski menadžer Goran Vesić i funkcioner SPS Žarko Obradović. Ove godine naprednjaci su u krnjem sastavu proslavili slavu jer su i ministri Bratislav Gašić, Nebojša Stefanović i Zorana Mihajlović u Rusiji.Domaćin slave ove godine bio je ministar pravde Nikola Selaković pošto je lider stranke Aleksandar Vučić službeno u Moskvi.

Među prvima su na slavu došli lider NS Velimir Ilić, ministarka državne uprave Kori Udovički i ministar rada Aleksandar Vulin. Zanimljivo je da je Selaković po slavski kolač išao u manastir Sveti Stefan kod Lipovca u blizini Aleksinca, a napravile su ga igumanije tog manastira. Nakon sečenja kolača, Selaković je poručio da je glavna misija SNS da sačuva mir i stabilnost u Srbiji i reši brojne i velike nasleđene probleme.- U tom radu kao misao vodilju imamo činjenicu da nam je povereno da sačuvamo mir i stabilnost u Srbiji - rekao je Selaković.(D. L.)

Agencija o gradonačelnikuSINIŠA MALI BEZ SAGLASNOSTI ZA PRIVATNI BIZNISBEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali nije podneo zahtev Agenciji za borbu protiv korupcije za saglasnost da obavlja poslove savetovanja i upravljanja u dvema ofšor firmama s Britanskih Devičanskih Ostrva, navodi se u odgovoru ove institucije nevladinoj organizaciji Centar za vladavinu prava (CVP).Mali je, po zakonu, kao funkcioner bio dužan da od agencije traži saglasnost za obavljanje poslova kako bi izbegao potencijalni sukob interesa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track