ALBANCI U PANICI: Pogledajte kako se Vljora Čitaku u Vašingtonu ulizuje Donaldu Trampu
Foto: Printscreen Facebook

Više ne računaju na Klintonove

ALBANCI U PANICI: Pogledajte kako se Vljora Čitaku u Vašingtonu ulizuje Donaldu Trampu

Politika -

Kakvo divno veče na specijalnoj večeri Inauguracionog odbora organizovanog za diplomatsku zajednicu. Imala sam, priliku da kratko govorim sa izabranim predsednikom Donaldom Trampom, kandidatom za državnog sekretara Tilersonom i savetnikom za nacionalnu bezbednost Flinom, napisala je Vljora Čitaku na svojoj Fejsbuk stranici, uz fotografije.

- Rekla sam im da sam ponosna ambasadorka najproameričkije nacije na čitavoj Zemlji, navela je Čitaku, prenosi portal Kossev.

Njeni pratioci su pozdravili ovu objavu, uz popularne lajkove, komentare, ilustracije i video snimke američke podrške - uključujući i prilog sa govorom bivšeg američkog predsednika Bila Klintona o zahvalnosti Kosova, ali i "genocidu srpskih snaga".

"Živela Vlora Čitaku, živeo D. Tramp," pozdravio je jedan čitalac. Drugi je objavio fotografiju orla koji je obojen u nacionalne zastave Albanije i SAD-a. U komentarima su objavljivani i drugi prilozi o podršci Amerike Kosovu, kao i poruka "Bog vas blagoslovio. Duboko smo vam zahvalni".

Tokom izborne kampanje u SAD-u, sa Kosova je slata gotovo jedinstvena poruka podrške Hilari Klinton.

(Kossev)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track