BOŠKO OBRADOVIĆ: Odluka predsedništva SNS - početak Vučićevog pada s vlasti
Foto: Fonet

Lično se tome raduje

BOŠKO OBRADOVIĆ: Odluka predsedništva SNS - početak Vučićevog pada s vlasti

Politika -

BEOGRAD - Lider Pokreta Dveri Boško Obradović ocenio je danas da je odluka predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) da kandiduje Aleksandra Vučića za predsednika Srbije početak njegovog pada s vlasti.

"Lično se radujem Vučićevoj kandidaturi jer je time ogolio totalitarnu crtu političkog sistema u Srbiji i svim gradjanima pokazao da mu je jedino stalo da po svaku cenu preuzmu svu vlast bez izuzetka. Sada je trenutak da ga u tome zaustavimo", naveo je on u saopštenju.

Lider Dveri, koji je ranije najavio da će biti kandidat za predsednika Srbije, ocenio je u saopštenju i da je to "početak njegovog (Vučićevog) pada sa vlasti" ;

Foto: Beta
Foto: Beta

Obradović smatra i da današnja odluka SNS pokazuje da "Vučić i ta stranka ne znaju šta hoće jer su Vučića pre nekoliko meseci izabrali za predsednika vlade, a sada ga kandiduju za predsednika države".

VANREDNE VESTI KURIR TV: Vučić kandidat za predsednika Srbije

"Očito je da SNS izuzev Vučića nema niti jednu drugu političku ličnost koju može da kandiduje za predsednika države. To je veliki poraz vladajuće stranke", zaključio je Obradović.

Predsedništvo SNS je dаnаs odlučilo da za predsednikа Srbije, kаo svog kаndidаtа, istаkne Vučićа i tа odlukа donetа je jednoglаsno, saopšteno je iz SNS-a.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track