VERSAĆE LEVIČAR U AKCIJI: Vulin nosi skupu garderobu, a smanjuje pomoć sirotinji!
Foto: Aleksandar Jovanović

LICEMER: Levičarski ministar socijalne politike ismeva gladne

VERSAĆE LEVIČAR U AKCIJI: Vulin nosi skupu garderobu, a smanjuje pomoć sirotinji!

Politika -
Dok porodiljama smanjuje nadoknadu, ukida dečji dodatak, tera socijalne slučajeve da lopataju sneg, ovaj član Vlade bez blama se šepuri u skupim farmerkama

Ministar Aleksandar Vulin, koji pokušava da izgradi imidž levičara i velikog borca za socijalnu pravdu, ne samo što porodiljama smanjuje nadoknadu i sirotinji poručuje da mora da lopata sneg za svoju socijalnu pomoć već nema problem da ponese garderobu od oko 67.000 dinara.

I to je očigledno za njega samo „radna uniforma“ jer je u farmerkama „versaće“, koje vrede koliko i 25 dečjih dodataka ili osam mesečnih socijalnih pomoći, letos kosio travu na jednoj manifestaciji.

Da ministar „levičar“ voli brendirane stvari pokazuje i to što se na istoj kosidbi pojavio u skupim patikama „pačoti“.Prst u okoZnak marke „versaće“ na ministrovim farmerkama nije promakao foto-reporteru Kurira kad je zamahnuo kosom malo jače i majica mu se podigla.Vulin je rekao kratko da „nismo u pravu“.- Niko na kugli zemaljskoj ne bi išao u koševinu u skupim cipelama - rekao je Vulin.

Inače, farmerke koje se podudaraju s modelom denim, prema informacijama sa sajta, trenutno na sniženju koštaju 275 dolara, odnosno oko 32.000 dinara, dok je cena patika „pačoti“, model najsličniji onom koji nosi ministar, 302 dolara, preciznije 35.000 dinara.S obzirom na to da se kosidba održavala u izbegličkom naselju, gde su proterani Srbi iz Krajine, poslanik Pokreta za preokret Janko Veselinović ministrov „stajling“ ocenio je kao neviđeni skandal i poniženje u odnosu na ljude koji su ostali bez ičega.Demagog- On je politički manipulator, kao i predsednik Vlade, kome se klanja. S obzirom na to da je došao među ljude koji su ostali bez ičega, najveće paćenike srpskog naroda, posebno je tragično to što samo glumi pokazujući da njemu nije bitno - kaže Veselinović.Predsednica DSS Sanda Rašković Ivić ističe da je kod ministra Vulina demagogija i zavaravanje o socijalnoj pravdi odavno prisutna, te nije iznenađena što se na krajiškom otkosu pojavio firmiran od glave do pete.

Farmerke
Farmerke

Gerilac iz džakuzija- Znamo vrlo dobro kako se ona julovska ekipa ponašala prema krajiškom pitanju i izbeglicama od 1995. godine. Ima tu mnogo demagogije, dela od reči mnogo se razlikuju - rekla je ona.Demokrata Vladimir Todorić kaže da je „Vulin samo izvođač radova Aleksandra Vučića“.- On je gerilac iz džakuzija. Jasno je da je politika koju zastupa daleko od levice i socijalizma. Levica mu je samo paravan - kaže Todorić.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Aleksandar StevanovićNEMORALNO PONAŠANJEAleksandar Stevanović, ekonomista, kaže da je lični stav svakog čoveka kako se odnosi prema činjenici da neko ima manje novca od njega.- Po meni, nemoralno je da s jedne strane ukidate penzionerima, porodiljama i ljudima koji primaju socijalnu pomoć, a s druge imate državni aparat koji košta oko 800 miliona evra i loš sistem javnih nabavki koji košta još više - kaže Stevanović.Levičar slab na luksuzBAŠKARIO SE I NA BAZENU U „HAJATU“Vulin očigledno voli da se baškari u luksuzu, a veliki buru u javnosti podigla je fotografija na kojoj se navodni levičar baškari pored bazena u „Hajatu“. Ova fotografija procurila je na Tviteru, a na njoj Vulin u kupaćem i ogrnut bademantilom leži na ležaljci i „krstari“ mobilnim telefonom. Tada se medijima požalio da mu je članska kartica za usluge bazena istekla i da neće moći da ga produži i da više nema vremena za to.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track