CRKVENI OBRED ZA MILOŠA: Bajatović krstio sina koga nije hteo da prizna!
Foto: Kurir Štampano

Direktor „Srbijagasa“ slavio uz naslednika

CRKVENI OBRED ZA MILOŠA: Bajatović krstio sina koga nije hteo da prizna!

Politika -
Potpredsednik SPS juče u manastiru Hopovo uveo svog prvenca u pravoslavlje, a potom s porodicom, prijateljima i stranačkim kolegama proslavio događaj uz bogatu trpezu

BEOGRAD - Dušan Bajatović, direktor „Srbijagasa“ i potpredsednik SPS, juče je u okolini Novog Sada krstio svog jednogodišnjeg sina! Miloš - kako se dečak, prema pisanju medija, zove - kršten je u manastiru Hopovo u Irigu, a posle crkvenog obreda slavlje, kojem su prisustvovali i Bajatovićevi partijski saborci sa Brankom Ružićem na čelu, nastavljeno je uz bogatu trpezu.Bajatović je sina dobio u vanbračnoj vezi sa saradnicom iz „Srbijagasa“ Danijelom Maletić. Kad se vest o Maletićkinoj trudnoći proširila Novim Sadom, prvo je negirao da čeka dete, a potom otišao i korak dalje, pa je eksplicitno tvrdio da beba nije njegova.- Izgleda da je Bajatović konačno priznao sina, pošto on nosi njegovo prezime. Učestvovao je u organizaciji krštenja, obredu u crkvi prisustvovala je i njegova porodica, kao i prijatelji i stranačke kolege - kaže izvor Kurira i dodaje:- Po završetku crkvenog obreda proslavili su uz iće i piće. Mali je isti Bajatović, kao da ga je neko preslikao.I zaista, dečak, sudeći po fotografijama koje je njegova majka postavila na svoj Fejsbuk profil, neverovatno liči na Bajatovića.Danijela Maletić nikad nije krila ko je otac deteta. Čim je saznala za trudnoću, vodila je kolege iz „Srbijagasa“ na ručak da proslave.Za razliku od nje, Bajatović je uporno negirao da je dete njegovo. Kako su pričali njegovi prijatelji, bio je mnogo potišten i nervozan, a s Danijelom je komunicirao vrlo retko, i to samo preko SMS poruka.

Nazdravio kolegi... Ružić
Nazdravio kolegi... Ružić

Svi na slavljuOCU VELIMIRU PUNO SRCEDušan Bajatović juče nije odgovarao na pozive i poruke Kurira, a nikoga nismo uspeli da dobijemo ni u porodičnoj kući njegovog oca Velimira Bajatovića. U vreme kad su mediji pisali da će njegov sin postati otac, Velimir Bajatović je kazao da bi voleo da se Dušan skrasi, ali da mu je on rekao da dete nije njegovo.- Ja bih to voleo, da pravi decu, a ne da skita sam ko neki bandit. Moj Dule je mnogo dobar čovek, ali neće da pravi decu i da se ženi, i to me nervira. Što se te devojke tiče, on kaže da nije tačno da je on otac, ali ako se ispostavi da je ipak dete njegovo, dođite i daću vam svima po 1.000 evra - kazao je tada Bajatovićev otac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track