DAČIĆ PRETI RUŽIĆU: U rukovodstvu SPS ne mogu biti protivnici koalicije
Foto: Dado đilas, Maja Mojsovski Rašević

Fotkanje koje ne sme da se ponovi

DAČIĆ PRETI RUŽIĆU: U rukovodstvu SPS ne mogu biti protivnici koalicije

Politika -
Lider SPS je dodao da će o postupku Ružića biti reči na stranačkim organima i dodao da trenutno nema vremena da se bavi Ružićem, jer se bavi Uneskom, ali je ponovio da je takvo ponašanje nedopustivo i da je "napravljena greška"

BEOGRAD - Predsednik Socijalističke prrtije srbije Ivica Dačić izjavio je danas da SPS ima jasno definisanu politiku i da je to nastavak koalicije sa SNS i Aleksandrom Vučićem, dodajući da "kome to nije prihvatljivo ne može da bude član rukovodstva".

Dačić je na konferenciji za novinare ocenio da postupak potpredsednika SPS Branka Ružića, koji se slikao sa čovekom koji je vređao premijera, štetno utiče na vladajuću koaliciju i izaziva manjak poverenja i to ne sme da se ponavlja.

Dačić je dodao da će o postupku Ružića biti reči na stranačkim organima i dodao da trenutno nema vremena da se bavi Ružićem, jer se bavi Uneskom, ali je ponovio da je takvo ponašanje nedopustivo i da je " napravljena greška".

"Odluke o koaliciji moraju da se poštuju, stranački organi će ili potvrditi ili doneti drugi stav o koaliciji", rekao je Dačić i ponovio da je on jasno izneo svoj stav o tome.

On je najavio da će sednice Predsedništva i Glavnog odbora SPS biti održane naredne nedelje ili one tamo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track