DAČIĆEVA VESELA DEVOJKA: SPS starleta na Instagram stranici za odrasle
Foto: Twitter

Vrele fotografije

DAČIĆEVA VESELA DEVOJKA: SPS starleta na Instagram stranici za odrasle

Politika -

Fotografije Jelene Samardžić, koju su proslavili nokti u bojama partije, završile na vrućoj stranici Instagrama, zabranjenoj za mlađe od 18 godina

Golišave fotografije Jelene Samardžić iz Priboja, inače najveće simpatizerke lidera SPS Ivice Dačića, završile su na stranici za odrasle, prepunom eksplicitnog sadržaja - bujnih grudi i zadnjica!

Naime, fotke ove SPS starlete, koja se proslavila bizarnim noktima u bojama stranke i lažnim šljokičastim tetovažama imena šefa stranke Ivice Dačića, osvanule su na Instagram stranici „Seksi Balkan grls“, na kojoj se nalaze fotografije obnaženih devojaka, a koja je zabranjena za mlađe od 18 godina!

Gotovo sve slike koje je Samardžićeva kačila na svojim društvenim mrežama sakupljene su i objavljene na ovom Instagram profilu, gde je čak i označena. Inače, ovaj eksplicitni profil preplavljen je fotografijama oskudno obučenih devojaka, na kojima sevaju bataci, bujne grudi, napućene usne i zaobljene pozadine.

Otkud fotke Samardžićeve, koja je i majka dvoje dece, na internet stranici s ovakvim sadržajem, nismo saznali do zaključenja broja jer nije odgovarala na poruke i pozive. Inače, ona se proslavila noktima u bojama SPS, šljokičastim tetovažama, pesmom koju je napisala Ivici Dačiću.

KarijeristkinjaPROGANJA POLITIČAREJelena Samardžić ne propušta priliku da ščepa funkcionere SPS i slika se s njima. Tako u kolekciji, osim Dačića, ima i Milutina Mrkonjića i Branka Ružića.

Zna znanje... Jelena Samardžić s kolegama
Zna znanje... Jelena Samardžić s kolegama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track