Beograđanka tvrdi da je kod novog predsednika SAD radila osam godina

POGLEDAJTE EKSKLUZIVNO KURIR TV Baka Milka iz Grocke: Čuvala sam decu Trampu! Zbog mene voli Srbiju!

Politika -

Donald je dobar i vredan, nije džangrizav, ne zna da mrzi ljude, a mnogo voli Srbiju, posebno srpske žene. Pozivam ga kod mene u Grocku na pravi domaći ručak, kaže Milka Milisavljević (85)

Donald Tramp je mnogo dobar i vredan, nije džangrizav, to je čovek koji ima dobru i veliku dušu. On svakog voli, ne zna da mrzi ljude. Kod njega nema izveštačenosti, sve je prirodno... Inače, mnogo voli Srbiju, voli srpski narod i srpske žene.

Ovo ekskluzivno za Kurir priča Milka Milisavljević, Srpkinja koja je krajem sedamdesetih i osamdesetih godina čuvala dvojicu sinova novog predsednika SAD Donalda Trampa.

Vremešna Beograđanka, koja danas ima, kako sama navodi, “85 godina, sedam meseci i 18 dana”, u Trampovoj kući provela je osam godina. On ju je, kaže, gledao skoro kao člana porodice, zbog čega se osećala kao kod svoje kuće.

Foto Kurir TV
Foto Kurir TV

Plašio se Ivane- Čuvala sam Trampove sinove Donalda Džuniora i Erika. Kao dadilja sam kod Donalda provela osam godina. Dobro je plaćao, bio je darežljiv. I zamislite, za svaki rođendan mi je davao hiljadu dolara. Inače, volela sam mnogo njegovu decu, kao i oni mene. Ma, volela sam ih više nego sebe, volim ih i dan-danas. Mnogo bih volela da se opet sretnem s njima - priča naša sagovornica dok sedimo u njenom domu u Grockoj.

Dodaje da je Tramp bio posebno pažljiv prema svojim naslednicima, te da se trudio da im posveti što više vremena.- Dođe kući, opere ruke, ostavi sako na svoje mesto, jer od žene Ivane nije smeo da ga baci bilo gde, i odmah grli i ljubi decu. Voleo je da ih drži na krilu i tako dugo priča s njima. Imao je običaj da ih ispituje kako su proveli dan, ali ih je ispitivao i kakva sam ja. Nije se baš nešto igrao s njima, više je voleo da razgovaraju - priseća se Milisavljevićeva i dodaje da se Tramp dobro slagao sa svojom tadašnjom ženom Ivanom, te da joj je zato žao što su se kasnije rastali.

Foto Kurir TV
Foto Kurir TV

Napraviću mu našu hranu Naša sagovornica sada namerava da, ako nađe adresu, napiše pismo svom nekadašnjem poslodavcu:- Hoću da mu poželim sreću, kako u poslu, tako i u životu s Melanijom i decom, kao i da doveka bude predsednik Amerike. Hoću i da mu kažem da verujem da će pomoći svom narodu, ali i da će nastojati da ne bude nemira ni u jednoj zemlji. On je uvek za mir, nije za sukobe. Takođe, želela bih da ga pozovem da dođe u Srbiju. Priredila bih mu lep, pravi srpski ručak ovde kod mene.

Foto Kurir TV
Foto Kurir TV

Ukus novog šefa SADVOLI SARME I PUNJENE PAPRIKE, A ŠPAGETE JEDE PRAVO IZ ŠERPENaša sagovornica otkriva da Tramp nije izbirljiv kada je reč o hrani, ali dodaje da je voleo sarme.- Nije birao hranu kod kuće. Ma, jeo je šta god mu se da. Nađe u kuhinji šerpu sa špagetama i uzme direktno iz nje nekoliko zalogaja. Ako se tu zateknem, kaže mi: “Ovo je odlično!” A mnogo je voleo i sarme, punjene paprike... Međutim, nije pio ništa, osim ponekad paradajz-soka i mleka. Jednom je sok od paradajza pio i za rođendan, i to na proslavi na kojoj je bio i Regan.

Strah od kidnapovanjaU ŠETNJU SAM IŠLA SAMO S PIŠTOLJEM U DEČJOJ TORBIMilka Milisavljević otkriva da je kod sebe često imala pištolj kada je svojevremeno kao dadilja išla u šetnju s Trampovom decom. On za to nije znao:- Kad sam išla u šetnju s decom po jednom njegovom imanju, gde se ide preko šume i livada, nosila sam pištolj sa sobom. Krila sam ga u dečjoj torbi, da niko ne zna da ga imam. Strah me je bio da mi neko ne kidnapuje decu. A imala sam iskustva s oružjem, jer sam pre odlaska u Ameriku bila u JNA.

Pobeda je obradovala Tramp će pomoći Srbiji IGRALA SAM OD SREĆE Milka Milisavljević kaže da veruje da će Tramp kao predsednik SAD pomoći Srbiji, jer on “mnogo voli našu zemlju”. Da je pobedila Hilari, smatra, bila bi to katastrofa za Srbiju. Zato je, kako kaže, skakala od sreće i igrala kad je Tramp u utorak odneo pobedu na izborima.- Tramp je oduvek voleo srpski narod. Govorio je svojevremeno prijateljima da je bebisiterka koja radi kod njega iz Jugoslavije. A čula sam i da je 1999. mislio da je nepravda što je naša zemlja bombardovana. Tada je bio tužan. Govorio je: “To je mnogo dobra zemlja i dobar narod tamo živi. Šteta da taj narod tiranišu, ne zaslužuje to.” Nije mogao da podnese rat i da se ljudi ubijaju. On mnogo voli Srbiju. Voli srpski narod i srpske žene. Misli da su naše žene mnogo dobre i lepe - ispričala je ona.

Svaka bi se žena za njim okrenulaMELANIJA, NE LJUTI SE, ALI TRAMP JE LEPŠISagovornica Kurira kaže da joj se dopada Trampova sadašnja supruga Melanija.- Melanija mi deluje kao dobra i pametna devojka. Slatka, predobra, predivna... Vidi se da ima dobru narav. Ali meni je Donald lepši od Meli, moram to da kažem, pa nek mi se ona ljuti. Pa to je bio mužina za kakvim bi se svaka žena okrenula.

U štampanom izdanju KURIRA pročitajte:

TOMISLAV NIKOLIĆ ZA KURIR: Tramp dolazi u Srbiju

OBEŠTEĆENJE: Za pad u šaht odšteta do pola miliona

KAUCIJA OD 50.000 EVRA: Funkcioner DSS išetao iz CZ s novinama!

POBEGULJA: Crna misica krije se u Beogradu

MILICA PAVLOVIĆ LJUTA: Rada Manojlović je umišljena seljančura

ONA JE STVARNO FEJK: Karleuša sakrila sve vredne stvari

SAGA SE NASTAVLJA: Svedoci ispalili Alberta Nađa, njega baš briga!

PAPARACO Sunčica Travica: Briga me za Troickog! Sad imam pravog muškarca

EKSKLUZIVNO: Kurir na snimanju serije Senke nad Balkanom

PREDSTAVLJAMO: Bejzbol u olimpijskoj porodici prvi put posle Pekinga 2008.

SRBIJA NAPADA VELS: Spavaš li mirno, Garete Bejle?

DANIJEL PEJDŽ ZA KURIR: Razumem zašto ste uz Trampa

Kurir je pripremio iznenađenje za svoje čitaoce. Uz svaki primerak vaših omiljenih novina dobijate poster novoizabranog predsednika SAD.

DANAS SVAKOM ČITAOCU KURIRA POKLON POSTER: Trampe, Srbine!

Boban Karović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track