EKSKLUZIVNO CECA PREKINULA ZAVET ĆUTANJA POSLE 18 GODINA Istina o Arkanu i Đinđiću!
Foto: Dragana Udovičić, Profimedia, Shutterstock

ISPOVEST! Svetlana Ražnatović potvrdila pisanje Kurira

EKSKLUZIVNO CECA PREKINULA ZAVET ĆUTANJA POSLE 18 GODINA Istina o Arkanu i Đinđiću!

Politika -

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović odlučila je da prekine zavet ćutanja i posle 18 godina ekskluzivno za Kurir ispriča sve o prijateljstvu Željka Ražnatovića i Zorana Đinđića!

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović u ekskluzivnom razgovoru za Kurir otkriva da je Željko Ražnatović Arkan, njen pokojni suprug, pomogao ubijenom premijeru Zoranu Đinđiću da spase život tako što ga je prebacio u Crnu Goru 1999, o čemu je Kurir pisao!

Svetlana Ceca Ražnatović
Svetlana Ceca Ražnatović

Ražnatovićeva navodi da su njih dvojica bili prijatelji, i to još iz vremena kad je Đinđić studirao u Nemačkoj.Arkan je, podsetimo, pomogao Đinđiću kada mu je glava bila u torbi i kada je morao da napusti zemlju 1999. za vreme NATO bombardovanja. Momak sa žestokog asfalta, kako su predstavljali Ražnatovića, pomogao je mladom političaru da se skloni u Crnu Goru i tako sačuva život.- Istina je da je moj pokojni Željko pomogao Zoranu da se skloni u Crnu Goru. Zoran i Željko su bili prijatelji još iz vremena kad je Đinđić studirao u Nemačkoj - kaže Ražnatovićeva za Kurir i nastavlja:

Ružica Đinđić
Ružica Đinđić

Prvi izjavio saučešće- U prilog priči o njihovim dugogodišnjim dobrim odnosima možda najbolje ide činjenica da su na dan kada je moj muž ubijen među prvima u našu kuću došli Zoran i Ružica. Na saučešću je bilo hiljadu ljudi, a taj čovek je došao iako je bio u teškoj opoziciji da svom prijatelju uputi poslednji pozdrav - bio je hrabar, imao je stav. Posle mog prvog velikog solističkog koncerta na Marakani sačekala me je 101 ruža od Ružice i Zorana. Đinđić je bio jedan mangup, šmeker, ozbiljan intelektualac, vizionar i veliki državnik i smatram da ovaj narod zaslužuje da zna zašto je ubijen.Arkanova udovica smatra da su nadležni ostali dužni odgovore i u vezi sa pozadinom ubistva premijera, ali i sa tim ko je naredio streljanje njenog supruga.Još čeka istinu- Smatram da pozadinu atentata na premijera Zorana Đinđića treba da utvrđuju tužilaštvo i nadležne državne institucije, ali takođe očekujem da se konačno otkriju naručioci ubistva predsednika srpske vlade, kao i oni koji su naredili ubistvo mog supruga - kaže Ražnatovićeva.

Kurir 17.12.2016.
Kurir 17.12.2016.

Podsetimo, Kurir je juče objavio da je Arkan ubijen nekoliko meseci pošto je okrenuo leđa svom mentoru Slobodanu Miloševiću i stao uz Đinđića, kome je 1999, izmeštanjem iz Beograda, spasao život. O svom odnosu sa Arkanom bivši lider DS je čak govorio i u intervjuu Njujork tajmsu, što je preneo Dejli telegraf. Đinđić je ispričao da ga je Arkan upozorio da napusti Beograd i ode u susednu državu kako bi izbegao mogući atentat tokom bombardovanja. Još je otkrio i da mu je Arkan rekao da mu je Mirjana Marković nudila novac da rasturi demonstracije u Beogradu, što je on odbio i ispričao mu.Bez komentaraUdovica pokojnog premijera juče nije odgovorila na SMS sa pitanjem. Na pozive nije odgovarao ni Borislav Pelević, kum i blizak prijatelj Željka Ražnatovića Arkana.

Slobodan Milošević
Slobodan Milošević

O politiciĐINĐIĆ ME ZVAO DA RUŠIMO MILOŠEVIĆASvetlana Ražnatović je u više navrata govorila o ubijenom premijeru, pa je tako jednom prilikom otkrila i da joj je Đinđić nudio da zajedno ruše Miloševića.- I posle Željkove smrti Zoran i ja smo bili u veoma dobrim odnosima. Rekao mi je jednom: „Hajde da krenemo zajedno na Miloševića i svrgnemo ga s vlasti.“ Odbila sam. Politikom se nikada nisam bavila i uopšte me ne zanima. A onda se desila ta strašna nesreća. Mislim da smo svi mnogo izgubili njegovom smrću - ispričala je svojevremeno Ceca.

Danas u KURIRU pročitajte još

* BANKOMATI KRADU ZA NOVU GODINU: Šta kad aparat proguta karticu!* POSLANICI ŠMRKALI KOKAIN IZ SKUPŠTINE: Kupovali narkotike iza zgrade parlamenta u Kosovskoj ulici!* ŠOKANTNO! NINO JE SUMNJAO DA MU JE SANDRA ĆERKA: Pevač se pred smrt poverio najboljem prijatelju!* MIRA ŠKORIĆ ŽESTOKO ISPROZIVALA CAKANU: Kornjačo, umri! Hoću da se udam za tvog muža* UDARAO JE SINA LANCEM I ČEKIĆEM: Strašna ispovest žrtve porodičnog nasilja Željke J.

STROGO POVERLJIVO! ARKAN UBIJEN JER JE SPREČIO ATENTAT NA ĐINĐIĆA: Spasao ga smrti!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track