(FOTO) BOJKOT U SKUPŠTINI: Opozicija stoji okrenuta leđima dok govori Rističević!
Foto: Printscreen

Burna sednica

(FOTO) BOJKOT U SKUPŠTINI: Opozicija stoji okrenuta leđima dok govori Rističević!

Politika -

Poslanici opozicione Demokratske, Nove stranke i pokreta Dosta je bilo odlučili su da, nakon incidenta koji se odigrao na sednici prošlog petka, bojkotuju svako obraćanje Marijana Rističevića.

Poslanici Skuštine Srbije danas su nastavili rad razmatranjem pravosudnih zakona koje je predložila Vlada Srbije, uključujući i amandamane na Zakon o organizaciji i nadležnosti državnih organa u suzbijanju organizovanog kriminala, terorizma i korupcije, a sednica je i ovoga puta protekla u zaoštrenom tonu.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Kada je predsedavajući dao reč poslaniku vladajuće koalicije Marijanu Rističeviću, opozicioni parlamentarci su ustali i okrenuli leđa delu skupštinske sale u kojem on sedi.

"Ajmo napolje, napolje, brže", začulo se u jednom trenutku, a Rističević je uzvratio rečima da ih se ne plaši.

"Ako ovi što okreću leđa opet počnu da me pljuju, pljuvaće preko glave, pa postoji opasnost da pljunu sami na sebe", odgovorio je na bojkot Rističević u svom stilu.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Podsetimo, opozicija ignoriše Rističevićeva obraćanja od kada je na sednici prošle nedelje na svom Tviter profilu napisao da demokrate koriste bolest ćerke svog poslanika Dejana Nikolića za napad na vlast.Reč je, inače, o jednogodišnjoj devojčici Sofiji zbog koje se cela Srbija digla na noge da sakupi novac za hitnu operaciju, jer od rođenja ima anomalije na dušniku i jednjaku opasne po život.

JADAN I BEDAN: Marijanu Rističeviću ni bolesno dete nije sveto!

(VIDEO) URLICI U SKUPŠTINI, UMALO TUČA Opšta svađa zbog Rističevića, zasedanje parlamenta prekinuto!

RISTIČEVIĆ: Moja izjava izvučena iz konteksta

POSLE POLEMIKE NA TVITERU: Šabić pokrenuo postupak nadzora u RFZO zbog izjave Rističevića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track