GAŠIĆ NASTAVIO DA BRUKA VOJSKU SRBIJE: Izvinio se sa zvaničnog Tviter profila VS!
Foto: Dragan Kadić

Opšta osuda uličarskog ponašanja

GAŠIĆ NASTAVIO DA BRUKA VOJSKU SRBIJE: Izvinio se sa zvaničnog Tviter profila VS!

Politika -

BEOGRAD - Ministar odbrane Bratislav Gašić, umesto da odmah podnese ostavku, večeras se sakrio iza Tviter naloga Ministarsva odbrane i Vojske Srbije. Posle današnjeg uličarskog ispada i uvrede novinarke i svih žena Srbije, Gašić je večeras nastavio da bruka Vojsku, koja je morala da sa svog zvaničnog Tviter naloga da pusti Gašićev demanti, umesto da se saopštenjem najpre obrati medijima i novinarskim agencijama.

Ministar odbrane Gašić danas je, tokom obilaska “Prva petoletka” u Trsteniku, prostačkim komentarom uvredio novinarke nekoliko televizija, ali i sve žene Srbije. Pred obraćanje prisutnim medijima, Gašić, zvani Bata Santos, se neukusnom i prostačkom šalom obratio prisutnima, rekavši “što volim ove novinarke koje ovako lako kleknu”!

Tek kada je ovaj sraman snimak objavljen na društvenim mrežama, on se oglasio i izvinio se."Želim da se javno izvinim novinarki Zlatiji Labović i srpskoj javnosti zbog mog današnjeg sramnog i skandaloznog ponašanja. Opravdanja na moju izjavu, šta god u ovom trenutku izgovorio, jednostavno nemam", naveo je Gašić, i dodao da se "iskreno kaje"...

ULIČARSKI REČNIK MINISTRA VOJNOG, OSTAVKA ODMAH! Gašić uvredio novinarke i sve žene Srbije!

VUČIĆU, NEMOJ DA SE ŠOKIRAŠ: Ti si birao ministre, smeni ga odmah!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track