HARADINAJ I TAČI SU NA LANCU ZAPADA: Ruska istoričarka upozorava na veliku opasnost!
Foto: FoNet, Marina Lopičić

Pretnja

HARADINAJ I TAČI SU NA LANCU ZAPADA: Ruska istoričarka upozorava na veliku opasnost!

Politika -

Autorka knjige „Razbojnička država Kosovo u svetskoj politici“ smatra da je stvaranje države Kosovo samo početak albanizacije juga Evrope i ističe da su kosovski lideri vođe međunarodnog kriminalnog sindikata. Na Kosovu se sudaraju interesi različitih igrača, kaže Jelena Georgijevna Ponomarjova

GRUEVSKI, RAMA I TAČI ZVECKAJU ORUŽJEM ZBOG FOTELJA! Huškaju na RAT zbog vlasti!

„Naš kučkin sin“- Ali Zapad ih koristi jer rade sve što im se kaže. Jedan američki predsednik je za nikaragvanskog diktatora Somozu rekao: „On jeste kučkin sin, ali je naš kučkin sin.“ Današnji lideri Kosova su u suštini kučkini sinovi Zapada. Čim prestane potreba za njima, ili će biti strpani u zatvor, ili će biti ubijeni.Ponomarjova ističe da Albanci nikad ne bi krenuli u realizaciju ideje „velike Albanije“ da neko ne stoji iza njih.- Ni Hitler ne bi krenuo u svoj pohod da nisu postojale neke strukture koje su ga podsticale na to. S tim što postoji razlika - Hitlerova Nemačka je tada počela da razvija ekonomiju i državne strukture, a Albanci nemaju čak ni to. Oni ne razvijaju bolje uslove života u svojoj zemlji, već se šire u drugim zemljama.

Perspektiva SrbijeNEĆETE UĆI U EU PRE ULASKA U NATONaša sagovornica smatra da je neizvestan ulazak Srbije u EU.- Perspektiva EU je fantomska i teško da će u skorije vreme neko biti primljen u članstvo. Ne može se očekivati dobra budućnost Balkana, koji jeste periferija EU, u trenucima kada Unija ima unutrašnju krizu. I treba znati da nijedna bivša socijalistička država nije stupila u EU pre nego što je postala članica NATO. Ako se i desi da Srbiju prime u tu reformisanu Uniju, to će se desiti tek posle njenog stupanja u NATO. To je gorka pilula koja se mora popiti.

SavezništvoSRBIJA NE MOŽE BEZ RUSIJEPonomarjova kaže da Srbija treba da se drži Rusije.- Kosovo je bomba usporenog dejstva. Istorija ne prašta greške, zato Srbija mora da jača svoje savezništvo s Rusijom. Ne sme se dogoditi da ostane bez ijednog iskrenog velikog saveznika, jer sama ne može da se odbrani od agresora - ističe ruska istoričarka.

Ivana Kljajić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track