(VIDEO) HIT: Pogledajte kako se Dačić provodi na tehno žurki
Foto: Zorana Jevtić

Paparaco Socijalisti u akciji

(VIDEO) HIT: Pogledajte kako se Dačić provodi na tehno žurki

Politika -
Kad mogu da igram uz trubače, mogu i uz tehno! Super sam se proveo na Cecinom koncertu u Guči, a super mi je provod i ovde. I uopšte mi ne smeta blato - rekao je kroz osmeh Dačić za Kurir

VRNJAČKA BANJA - Vicepremijer i lider SPS Ivica Dačić je zajedno s ministrom energetike Aleksandrom Antićem, predsednikom IO SPS Brankom Ružićem i predsednikom Skupštine grada Beograda Nikolom Nikodijevićem proveo noć za pamćenje na Festivalu ljubavi u Vrnjačkoj Banji. Šef srpske diplomatije je, đuskajući uz tehno zvuke DJ Vlade Janjića, pokazao da mu je ostalo i te kako energije iako je došao pravo iz Guče i sa Cecinog nastupa.

Voli sve što vole mladi... Dačić prigrlio piletinu
Voli sve što vole mladi... Dačić prigrlio piletinu

Lud provod- Ceca je super, ali i ovo je vrh! - rekao je za Kurir odlično raspoložen Dačić dok su mu prilazile hostese i stidljivo ga molile da se slika s njima.- Naravno da može! - odgovorio im je Dačić, koji je sa prijateljima iz SPS bio smešten u VIP delu Vatrene bine. Na pitanje da li bi mogao da pušta muziku kao što peva „Miljacku“, rekao je kao iz topa:

Tehno mangupi... Dačić, Nikodijević i Antić
Tehno mangupi... Dačić, Nikodijević i Antić

- Nisam stručan za to, ali bih mogao! A trubače ne mogu previše da slušam. Ali uz njih mogu da igram baš kao i uz ovo. Jedino mi je žao što ni uz jedne ni uz druge ne mogu da pevam - rekao je Dačić dok se lagano njihao u ritmu muzike.U ritmu ga je pratio i Ružić, koji je ipak priznao da ovo nije muzika koju sluša.- Slušam mnogo toga, ali ovo je ipak za mlade generacije - priznao nam je. Međutim, kako je veče odmicalo, sve više se opuštao i prepuštao tehno ritmu.Antić je priznao da je ovde ipak zbog prijateljstva.- Naš zajednički drugar organizuje ovaj festival, pa smo došli da mu pružimo podršku - lepo raspoložen rekao nam je Antić.(Ne)prikladan stajlingNa pitanje da li mu smeta blato od kiše, prokomentarisao je da je za ovu priliku obuo cipele koje najviše mrzi.Njima se nešto kasnije pridružio i šef naprednjaka u Skupštini Srbije Zoran Babić, a Nikodijević je bio jedini od svojih kolega koji se obukao opuštenije, u duhu festivala.

Ružić: Slušam mnogo toga, ali ovo je ipak za mlađe generacije
Ružić: Slušam mnogo toga, ali ovo je ipak za mlađe generacije

Čudo se desiloANTIĆ PEVAO „MILJACKU“ UZ TEHNONa pitanje da li mu je ipak draža pesma „Miljacka“ od ove muzike, Ivica Dačić nam je priznao da je Aleksandar Antić upravo pokušao da otpeva „Miljacku“ u tehno ritmu.Kad smo ga zamolili da to izvede još jednom, rekao je da će pre toga morati još da vežba.- Ovo je bio demo! Ali moram priznati da su svi bili zadovoljni mojim izvođenjem - sjajno raspoložen priznao nam je Antić i nastavio da uživa u pogledu na nekoliko hiljada mladih, koji su ispred bine igrali uz tehno.

SNIMAK GOVORI VIŠE OD REČI. POGLEDAJTE VIDEO PRILOG ADRIAMEDIA. TV

http://www.youtube.com/watch?v=4aIw3f6Nrdk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track