JEREMIĆ: Onemogućena tribina u Krupnju
Foto: Kurir

JEREMIĆ: Onemogućena tribina u Krupnju

Politika -

KRUPANJ - Budući predsedički kandidat Vuk Jeremić izjavio je danas u Krupnju da su, kako je naveo, siledžije iz Srpske napredne stranke (SNS) satima maltretirali i obeshrabrivali ljude kako se ne bi pojavili na njegovoj tribini u lokalnom Domu kulture i da skup nije ni održan u tom objektu jer direktorka to nije dozvolila.

"Danas smo se ovde u Krupnju okupili da razgovaramo o tome kakvo je stanje u Srbiji, kako da nam bude bolje, ali nismo uspeli da udjemo u salu Doma kulture koju smo uredno rezervisali. Direktorka nam to nije dozvolila, a lokalne siledžije iz SNS, predvođene izvesnim gospodinom Sašom Mihajlovićem, satima su obilazili grad i maltretirali i obeshrabrivali ljude da se ne pojave na jednom običnom razgovoru, na jednoj tribini", rekao je Jeremić.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

On se zbog toga okupljenim gradjanima i medijima obratio ispred zgrade Doma kulture u Krupnju.

Kako se navodi u saopštenju, Jeremić je ocenio da u atmosferi straha nema uslova za normalan i pristojan život.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

"U takvoj situaciji mi danas živimo u Srbiji, i to nije samo u Krupnju. U svakom gradu u Srbiji se takva stvar dešava, ali ostalo je još samo mesec dana. Posle ovih izbora u Srbiji neće biti straha i počećemo normalno da živimo", poručio je.

Jeremić je dodao da ga današnji događaj neće obeshrabiti.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Da se ne lažemo - Ko je opoziciji isključio mikrofon?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track