KURIR TV ODBIJEN PRIGOVOR, BELI OSTAJE U TRCI: Preletačević stigao u posetu AMG
Foto: : Kurir

Predsednički izbori

KURIR TV ODBIJEN PRIGOVOR, BELI OSTAJE U TRCI: Preletačević stigao u posetu AMG

Politika -

BEOGRAD - Predsednički kandidat Luka Maksimović - Ljubiša Preletačević- Beli Samo jako, pošto je RIK odbio prigovor na njegovu kandidaturu posetio je danas sedište Adrija medije grupe..

Većina članova RIK danas je bila je odbijanje ovog prigovora koji je podeno advokat Miroje Jovanović. Jedni ko je ostao pri stavu da treba prihvatiti prigovor na kandidaturu Luke Maksimovića bili su radikali, koji su ostali na tome da treba odbiti Preletačevićevu kandidaturu.

Posle sednice RIK u sedište najveće medijske kuće na Balkanu i najuticajnijeg lista Kurir došao je posetu Luka Maksimović Ljubiša Preletačević Beli Samo jako. Preletačević se upoznao sa zaposlenima.

Kako teče rasprava u RIK saznajte u direktnom prenosu na KURIR TV.

15.26 - Preletačević je posetio redakciju Kurir TV gde se upoznao sa zaposlenima.

15.23 - Ljubiša Preletačević Beli seo na mesto urednika i napisao kratak tekst.

15.18 - Luka Maksimović Lubiša Preletačević Beli stigao u prostorije AMG. On se upoznaje sa redakcijom Kurira i novinarima.

15.15 - Sednica zaključena.

15.06 - Počela tačka 3 razno.

15.05 - Počela rasprava o tačka 2. Odluka usvojeno.

15.02 - Pojedini članovi RIK osporavaju doneto rešenje o odbijanju prigovora na kandidaturu Luke Maksimovića Ljubiša Preletačević Beli Samo jako, da on nema 10.000 pravno valjanih birača. Željka Radeta dala predlog da se prigovor da se usvoji. Stavljeno na glasanje prigovora Miroje Jovanović da se on usvoji. Prigovor posle glasanja nije usvojen. I on se smatra odbijenim.

14.56 - Mitrović Borislav, advokat se uključio u raspravu povodom člana 5. izveštaja odbijanja prigovora.

14.42 - Počela rasprava o tački 1. Otvorena rasprava o prigovoru. Prigovor RIK odbio kao neosnovan. Radikali smatraju da je prigovor osnovan. Rasprava o odbijanju prigvora usledila. Reč uzela članica RIK Željka Radeta. krenula analiza i kritika obrazloženja zašto je odbijena žalba Miroja Jovanovića na kandidaturu.

14.41 - Dnevni red usvojen jednoglasno, kao i zapisnik prethodne sednice RIK.

14.37 - Počela sednica RIK. Predsednik RIK Vladimir Dimitrijević se izvinio zbog kašnjenja, zbog tehničkih problema. Stručna služba utvrdila kvorum da je na sednici prisutno 25 od 27 članova RiK. Za sednicu predložen dnevni red po tački 1. prigovor Miroja Jovanović o proglašenju kandidature Luke Maksimovića za predsednika Srbije i tačka 2. Ugovor o javnoj nabavki.

14.34 - Početak sednice RIK gde će se raspravljati o prigovoru na kandidaturu Ljubiše Preletačevića Beli Samo-Jako očekuje se svakog trenutka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track