META ATENTATA U JAJINCIMA BIO ANDREJ VUČIĆ? Premijer strahuje za život svog brata!
Foto: Dado Đilas

Bezbednosne službe radile psihološki profil

META ATENTATA U JAJINCIMA BIO ANDREJ VUČIĆ? Premijer strahuje za život svog brata!

Politika -

BEOGRAD - U maloj oblasti kod kuće porodice premijera Aleksandra Vučića u danu pronalaska oružžja i dva dana pre toga naššlo se 97 bezbednosno interesantih lica, izjavio je ministar policije Nebojšša Stefanović, navodeći da premijer Vučić strahuje da je možžda potencijalna meta bio njegov rođeni brat Andrej.

Kako kaže Stefanović sve bezbednosne služžbe koje su radile njegov psihološški profil, i profil premijerovog brata, mogu da potvrde da oni imaju samo jednu slabu tačku - jedan drugog.

"Ja sam ovde ne da bih gradio karijeru, već sam ovde da bih mu pomogao. Nisam video da je ovakvo stanje, kao u poslednja dva dana. Znate da on nije neko ko se plašši da uđe u borbu, ko se plašši za svoj žživot", napominje Stefanović.

STEFANOVIĆ O ATENTATU NA VUČIĆA: Saslušano 37 osoba, reč je o profesionalcima!

Stefanović je, gostujući u Dnevniku RTS-a, rekao da se u prečniku od jednog kilometra, u delu sela Rakovica-Jajinci-Jelezovac u danu pronalaska arsenala oružja kod kuće premijera, i dva dana pre toga, našlo 97 bezbednosno interesantnih lica.

Ministar ističe da je saslušano 37 lica i, kako primećuje, primetni su tragovi ozbiljnog profesionalizma.

"Ne mogu da verujem da ljudi misle da je to slučajno i da smo slučajno našli "zolju". Imamo informacije koja su to lica, radi se intenzivno", napominje ministar policije.

Prema njegovim rečima, analizirane su sve opcije u istrazi i ostale su još dve ili tri koje policija brižljivo razmatra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja