Mihajlović: Nisam imala duel sa Stanislavom Pak
Foto: Fonet

Bio je loš dan

Mihajlović: Nisam imala duel sa Stanislavom Pak

Politika -
Na konstataciju da je Pakova odgovorila na jednu njenu izjavu vezanu za odnos između predsednika i premijera, Mihajlovićeva je rekla da nije primetila bilo kakve probleme

BEOGRAD - Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović rekla je da nije imala duel sa Stanislavom Pak, savetnicom predsednika Tomislava Nikolića.

"Nije bio duel, ja nisam ništa odgovorila", rekla je Mihajlovićeva odgovarajući na pitanje da li je imala problem nerazumevanja s Nikolićem ili sa Stanislavom Pak.

Na novinarsku konstataciju da je Pakova odgovorila na jednu njenu izjavu vezanu za odnos između predsednika i premijera, Mihajlovićeva je rekla da nije primetila bilo kakve probleme u odnosu između predsednika i premijera.

"Predsednik Nikolić je izabran na tu funkciju pre svega kao predsednik SNS-a, premijer je rekao da ćemo ga podržati i u drugom mandatu, a što se savetnice tiče - nemam nikakav komentar na njene izjave i ponašanje. Verujem da je imala loš dan", zaključila je ministarka Zorana Mihajlović.

Stanislava Pak
Stanislava Pak

(Politika)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track