MINISTRI NISU IZDRŽALI U KASARNI: Ostali samo Vučić, Lončar i Nedimović
Foto: M.M.

Vlada u Nišu

MINISTRI NISU IZDRŽALI U KASARNI: Ostali samo Vučić, Lončar i Nedimović

Politika -

LESKOVAC - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić kritikovao je danas neke od ministara koji su, kako je rekao, jedva dočekali da iz Niša, gde Vlada Srbije zaseda, odu za Beograd ili da se iz kasarne presele u hotel.

Vučić je udovoljio novinarskoj znatiželi i rekao da su sa njim u kasarni ostali samo ministri poljoprivrede i zdravlja Branislav Nedimović i Zlatibor Lončar.

Vučić je tokom obilaska Kompanije "Jura" rekao da su neki ministri u kasarni proveli tri, neki četiri ili pet, a neki dva dana, a da su se neki vrlo brzo vratili za Beograd.

Sednica u Nišu (Foto: Aleksandar Jovanović)
Sednica u Nišu (Foto: Aleksandar Jovanović)

"Oni imaju porodice, imam i ja, ali sam ja disciplinovan i težak čovek, ne moram da vidim kadu sedam dana, meni je dovoljno da imam tuš i baš me briga... Neki ne mogu, posebno ne žene", rekao je Vučić.

Nedimović i Lončar su, dodao je, samo po jedan dan bili odsutni iz Niša, a ministar privrede Goran Knežević je iz, kako je Vučić rekao, ličnih, opravdanih razloga, na jedan dan napustio kasarnu i otišao u hotel.

Premijer je, međutim, pomirljivo rekao da mu je najvažnije kakav će rezultat ministri da isporuče i da veruje da će taj rezultat biti dobar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track