MIRKOVIĆ: Pajtiću i Ničiću ćemo se zahvaliti i poslati ih nazad
Foto: Zorana Jevtic

Rekonstrukcija ulica u Zaječaru

MIRKOVIĆ: Pajtiću i Ničiću ćemo se zahvaliti i poslati ih nazad

Politika -
Danas moramo da mislimo na to da građanima omogućimo ulice kojima će da voze i trotoare kojima će hodati. Moramo da mislimo da li nam deca imaju užinu u besplatnim vrtićima. Mi moramo, pre svega da mislimo na običnog čoveka, rekao je Mirković

ZAJEČAR - Predsednik Skupštine grada Zaječara Saša Mirković danas, prilikom otvaranja radova na rekonstrukciji ulica u Zaječaru najavio je da će popodne u ovaj grad doći Pajtić, Ničić i svoje sugrađane pozvao da budu dobri domaćini.

" Mi ćemo im biti dobri domaćini. Lopovima ćemo se zahvaliti na svemu što rade i poslati ih nazad. Neka idu u svoje gradove, u Vojvodinu, u Novi Sad. A tamo će ih građani dočekati za lokalne i pokrajinske izbore i pokazati im olovkom, ne nasiljem, ne onim što oni rade u Zaječaru i u ostalim gradovima u Srbiji, nego olovkom na lokalnim i pokrajinskim izborima šta misle o njima“, izjavio je predsednik Skupštine grada Zaječara Saša Mirković danas, prilikom otvaranja radova na rekonstrukciji ulica u Zaječaru.

- Prošlo je vreme kada su mogli da pljačkaju razne razvojne banke i gradske budžete, kao što je to Ničić radio sa svojom kamarilom u Zaječaru u predhodnom vremenskom periodu. Danas moramo da mislimo na to da građanima omogućimo ulice kojima će da voze i trotoare kojima će hodati. Moramo da mislimo da li nam deca imaju užinu u besplatnim vrtićima. Mi moramo, pre svega da mislimo na običnog čoveka. Moramo da pojačamo socijalna davanja, moramo poljoprivrednicima da omogućimo subvencije, da bi mogli da održe i povećaju proizvodnju, i to ćemo učiniti u narednim mesecima. Ja sam ponosan na to što će Vlada Republike Srbije da obezbedi sredstva za most u Kotlujevcu, jer je to svojevrsna nagrada za to što smo dobro vodili grad, nismo uzeli ni dinar kredita, nismo zadužili grad Zaječar“ – dodao je Mirković.

( TV Best)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track