MUSLIJU: U Gnjilanu otvorena kancelarija za Preševo,Bujanovac i Medveđu
Foto: Fonet

Uskoro i u Prištini

MUSLIJU: U Gnjilanu otvorena kancelarija za Preševo,Bujanovac i Medveđu

Politika -
On je rekao da će kancelarija u Gnjilanu služiti kako bi pomogla Albanacima iz Preševske doline koji žive na Kosovu " oko vađenje dokumenata

BEOGRAD - U Gnjilanu je otvorena Kancelarija za Preševo, Bujanovac i Međveđu a predsednik Nacionalnog saveta Albanaca Jonuz Musliju najavio je otvaranje iste takve kancelarije i u Prištini.

On je rekao juče da će kancelarija u Gnjilanu služiti "kako bi pomogla Albanacima iz Preševske doline koji žive na Kosovu " oko vađenje dokumenata, preneo je portal preševa.com.

Musliju. koji je i predsednik Skupštine opštine Bujanovca, rekao je i da kancelarija u Gnjilanu neće biti jedina i da očekuje će "uskoro biti otvorena i kancelarija" i u Prištini.

Prema njegovim rečima, otvaranje prve kancelarije u Gnjilanu ima veliki značaj za Albance iz Preševa, Bujanovca i Medveđe i zbog toga što njome rukovde oni koji su dobro upoznati sa svim problemima.

Politički predstavnici Albanaca iz Preševa, Bujanovca i Medveđe i u prethodnom periodu su se zalagali za uspostavaljanje črvšcih veza sa Kosovom u raznim oblastima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track