Naprednjaci pobedili u Majuru
Foto: Dado Đilas

Izbori za Savet Mesne zajednice

Naprednjaci pobedili u Majuru

Politika -
Srpska napredna stranka osvojila je svih 15 mandata u najvećoj izbornoj jedinici u Šapcu

ŠABAC - Srpska napredna stranaka SNS pobedila je danas na izborima za Savet mesne zajednice Majur u opštini Šabac, osvojivši svih 15 mandata, izjavio je šef izbornog štaba naprednjaka Darko Glišić.

Izbori za 15 članova Saveta Mesne zajednice Majur, jedne od najvećih izbornih jedinica u Šapcu, održani su juče, a SNS je osvojila svih 15 mandata. Glišić je Tanjugu rekao da su se građani na izborima odlučivali između 67 kandidata, a da je glavna borba bila između liste SNS i "Zajedno za Šabac", koju predvode lider "Zajedno za Srbiju" Dušan Petrović i gradonačelnik tog grada Nebojša Zelenović.

Glišić je saopštio i da je od 6.332 birača na izbore izašlo samo 2.500, te dodao da je to rezultat ukidanja dva biračka mesta od strane gradske vlasti, s ciljem da se smanji izlaznost kako bi pokušali da naprave bolji rezultat. Glišić je naveo da je izborni proces prošao uz pritiske gradske vlasti, jer je, kako tvrdi, Zelenović čitav dan proveo na ulasku u školu, gde su bila smeštena dva biračka mesta, a građanima dobacivao i sugerisao za koga da glasaju.

"Ali, građani su glasali protiv njega i to je jasna poruka da građani ne žele na vlasti one koji trenutno vode grad", rekao je Glišić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track