OBRADOVIĆ: Dveri osnivale srpski Vikiliks - DVERILIKS, a evo šta mu je ZADATAK!
Foto: Damir Dervišagić

Lider pokreta održao vanrednu konferenciju

OBRADOVIĆ: Dveri osnivale srpski Vikiliks - DVERILIKS, a evo šta mu je ZADATAK!

Politika -

BEOGRAD - Predsednički kandidat i lider pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da je osnovao antikorupcijski tim tog pokreta, nazvan Dveriliks, te da će se taj tim baviti otkrivanjem korupcije u vlasti.

Obradović je na vanrednoj konferenciji za medije rekao kako će tim koji naziva srpskim Vikiliksom, ili Dveriliksom, ukoliko pobedi na predstojećim predsedničkim izborima, uključiti u okvire Saveta bezbednosti.

Kako je rekao, najvažnija tema u Srbiji je borba protiv organizovanog kriminala i korupcije i vreme je da se neko time ozbiljnije pozabavi, jer vladajuća partija za pet godina, kaže nije učinila ništa.

Obradović je rekao kako politička mafija prodire u sve sfere društva, u nju je uvrštava pojedince iz politike, društva, policije i kako kaže, glavni zadatak je da se pobedi ta politička mafija.

On je takođe pozvao predsedničkom kandidata SNS-a i aktuelnog premijera Aleksandra Vučića na duel u kojem kaže, planira da mu postavi pet pitanja.Oim Obradovića, na konferenciji je govorio i šef novoosnovanog Dveriliksa, Srđan Nogo, koji je rekao da su na sajtu pokreta Dveri već objavljeni pojedini dokumneti i audio zapisi koji kako kaže, otkrivaju afere političar i pojedinaca iz javnog života, i pozvao građane da sami pogledaju te materijale.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Vesti 13.03.2017

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track