OBRADOVIĆ: Gerantodomaćica dobila otkaz zato što je član Dveri
Foto: Promo

Poslao otvoreno pismo Vučiću

OBRADOVIĆ: Gerantodomaćica dobila otkaz zato što je član Dveri

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Srpskog pokreta Dveri i predsedički kandidat Boško Obradović uputio je otvoreno pismo premijeru i predsedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću.

Obradović, u pismu, Vučiću daje rok da do ponedeljka povuče odluku o otkazu koji je dobila gerontodomaćica Dragana Milićević.

Prenosimo otvoreno pismo u celosti.

"Dragani Milićević, rođenoj Tovarović iz Pećinaca, ćerki pokojnog Tome Tovarovića, najboljeg srpskog domaćina iz bivše SFRJ, majci, ženi, dao si otkaz u Domu zdravlja samo zato što je član Dveri i što je otvoreno govorila o propasti srpskog sela i srpske privrede. Dragana je radila kao gerontodomaćica i brinula o 65 staraca za 25.000 dinara. Nadam se da si ponosan danas svojom silom i suzama žene i staraca o kojima je brinula. Slučaj Dragane Milićević jedan je od hiljade primera tvoje buzdovanske vlasti. Za tebe život nema nikakvu cenu i ništa ti nije sveto. Pozivam te da se legitimnim sredstvima boriš za vlast, a da hitno obustaviš mučenje ovog napaćenog naroda, otkaze, pretnje, batinaše, napade na žene ili misliš da je tvoj opstanak na vlasti važniji i veći od nečijeg života? Dajem ti rok da u ponedeljak, 27.marta 2017. povučeš svoju sramnu odluku, a moj poziv na duel koji pet godina čeka na tvoj odgovor, daje ti priliku da se obračunavaš sa mnom i sa istinom, ili si odlučio da junački u celoj kampanji gaziš žene i ljudske živote. Neka ti je na čast i obraz junački konačna odluka, a mi ćemo preduzeti sve da se svi građani, bez obzira na političku pripadnost, zaštite od tvog zuluma", navodi se u pismu Boška Obradovića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track